Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Hotel California” de Neil Simon

October 22, 2017 @ 7:00 pm - 9:20 pm

„Hotel California”, de Neil Simon

UN OSCAR…O NUNTĂ…O ENTORSĂ

CUCARMEN TĂNASE, RADU GABRIEL, TANIA FILIP, MARIA RADU ȘI MIRCEA CONSTANTINESCU,

CRISTINA CONSTANTINESCU ȘI ALEXANDRU PIETRICICĂ

UN SPECTACOL DE : GELU COLCEAG

 

Acțiunea se petrece în aceeași cameră de hotel din California, principala temă fiind comunicarea dintre generații și conflictele ce apar între acestea.

În prima parte, Diana, o mare actriță britanică, este nominalizată pentru prima dată la Premiile Oscar, fapt ce ar putea să-i salveze cariera, dar și mariajul cu Sydney, un anticar din Londra.

A doua parte îi prezintă pe Norma și Roy, doi părinți nerăbdători să-și căsătorească fata. Mireasa se hotărăște ca fix în ziua marelui eveniment să se lase copleșită de emoții, blocându-se în baia camerei de hotel. Discuții, nervi întinși la maxim, reproșuri și lacrimi când de bucurie când de tristețe, împletite cu mult umor.

Ultima parte aparține unui alt cuplu cu „ probleme” cel format din Bill și soția acestuia, Bety,care împreună cu prietenii lor, Tom și Tina se află într-o vacanță mult visată. Concediul devine însă unul de coșmar când în urma unui meci de tenis la dublu, Bety suferă o entorsă.

Durata spectacolului – 2 ore 20 min cu două pauze

Spectacolul se joaca în cadrul Festivalului “Love is in the Art”, organizat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Creart si aflat anul acesta la a 3-a editie.

„Love is in the Art”, este o celebrare a modului în care Dragostea se reflectă în diferitele domenii ale Artei.
Love is in the Art este un eveniment unic în peisajul cultural bucureștean, aducând în fața publicului cele mai bune produse din dans, teatru, muzică, fotografie şi film, care îşi propun să celebreze iubirea în diversele ei forme.
Love is in the Art este un eveniment pentru minte şi suflet, care încearcă să (re)aducă în atenţia publicului o serie de creaţii reprezentative pentru sfera artistică românească. Una dintre misiunile Love is in the Art este aceea de a promova tinerii artişti români aflaţi la început de drum, oferindu-le o rampă de lansare şi oportunități crescute de vizibilitate.

 

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile. Informații la casa de bilete Teatrelli, tel: 0735560692

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani

 

Details

Date:
October 22, 2017
Time:
7:00 pm - 9:20 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1718897307.6135 s