Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HeyDay Music Festival 2019

September 6, 2019 @ 10:00 am - September 8, 2019 @ 10:30 pm

| Free

HeyDay Music Festival aduce hituri legendare în București!

Primăria Capitalei, prin creart, organizează cea de-a IV-a ediție HeyDay Music Festival, între 6 și 8 septembrie, în intervalul orar 10:00 – 22:30, în Parcul Izvor! Intrarea este liberă la toate activitățile din program.

Cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România celebrează 50 de ani de la Woodstock, printr-o ediție specială flower power, care aduce muzica artiștilor legendari: Jimi Hendrix, Janis Joplin, Pink Floyd, Queen, ABBA, The Beatles și mulți alții.

Pentru al patrulea an consecutiv, evenimentul reunește pe Park Stage și pe River Stage, cele mai apreciate trupe tribute din străinătate, care au concertat la festivaluri prestigioase din Europa, dar și trupe din România, recunoscute pentru interpretarea pieselor unor formații celebre și pentru stilul vestimentar adoptat, devenind sosii ale artiștilor legendari.

HeyDay reprezintă destinația perfectă de festival pentru toți iubitorii de muzică, indiferent de vârstă sau generația din care fac parte. Atmosfera festivalului este completată de o paletă diversă de activități și zone dedicate, în care fanii trupelor vor putea să își facă tatuaje, să se machieze și să se coafeze în stilul artiștilor îndrăgiți, zilnic, între orele 10:00 – 22:00. De asemenea, cei mici se pot distra într-un loc special amenajat pentru ei.

Din zona de street food nu vor lipsi băuturile răcoritoare, înghețata sau gustările, astfel încât cei prezenți să se poată bucura pe parcursul întregii zile de toate activitățile din cadrul festivalului.

CONCERTE

Vineri, 6 septembrie, începând cu ora 17:15, festivalul este deschis de trupa The Fogerty’s din România, care va reda pe scenă energia formației americane de rock Creedence Clearwater Revival, fiind urmată, de la ora 18:00, de trupa The Bob Dylan Story din Marea Britanie, care va aduce un tribute artistului Bob Dylan, invitând publicul într-o incursiune în America anilor ’60, o călătorie plină de emoție, o celebrare a uneia dintre legendele muzicii mondiale. De la ora 19:00, Talia Ould din Marea Britanie o va impersona pe celebra artistă americană Janis Joplin, prin talentul muzical, timbrul vocal și look-ul incredibil de asemănător, aducând pe scena HeyDay toată energia, pasiunea și forța ei. Începând cu ora 20:00, 21st Century ABBA din Marea Britanie va oferi un tribute grupului pop suedez ABBA, care a încântat generații întregi cu piese precum „I Have A Dream”, „Dancing Queen”, „The Winner Takes It All”, „Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight)”, „Fernando”, „Mamma Mia!” sau „Waterloo”. De la ora 21:00, Speak Floyd din România, va oferi la HeyDay un tribute Pink Floyd, trupă care ne-a încântat   de-a lungul timpului cu piese nemuritoare precum „Another Brick In The Wall”,  „Hey You” sau „Time”. Seara se va încheia cu un concert al trupei The Daredevils din Olanda, de la ora 22:00, care explodează bariera sonoră, lăsând în urmă confetti și bucurie, un fulger muzical de proporții astronomice, în care se îmbină hiturile clasice cu efectele speciale.

 

Sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 17:00, formația Who’s Next din Marea Britanie va aduce pe scena HeyDay atmosfera creată de una dintre cele mai importante trupe rock ale tuturor timpurilor, fiind considerată cea mai buna trupă tribute The Who. De la ora 17:50, Joe Cocker Experience din Belgia va aduce un omagiu legendarului artist Joe Cocker, cunoscut pentru hituri precum „You are so beautiful” sau „Up where we belong”. De la ora 18:40, Like The Beatles din Marea Britanie, una dintre cele mai apreciate trupe tribute The Beatles, va oferi un adevărat show și o permanentă mărturie a admirației și respectului față de cea mai mare trupă a tuturor timpurilor. Aceștia concertează în costume autentice și folosesc instrumentele originale pentru a obține autentic sunet Beatles. De la ora 19:30, Oye Santana din Marea Britanie, câștigători ai concursului National Tribute Music Aawards din UK, vor oferi un tribute Carlos Santana, impresionând publicul prin autenticitatea interpretării, aptitudinile de muzicieni, pasiunea și bucuria de a celebra un artist care a făcut istorie în muzică. De la ora 20:30, Gimme Hendrix din America va reuși, cu cea mai mare fidelitate, să aducă în fața publicului pe cel mai mare chitarist al tuturor timpurilor, Jimi Hendrix, oferind un tribute grupului The Jimi Hendrix Experience, cea mai bună formație a anilor ’60 psihedelici, a cărei mișcare nu numai că a schimbat deceniul, ci a redefinit muzica. Sunetul lor a fost un amestec uimitor de blues, soul, r&b, jazz, rock și multe alte genuri. Nimeni nu a auzit ceva asemănător înainte de Jimi Hendrix. Gimmie Hendrix aspiră să recreeze experiența Jimi Hendrix, prin spectacole live minunate, care omagiază The Jimi Hendrix Experience. Seara se va încheia cu un concert al trupei The Stones din Marea Britanie, de la ora 21:40, care va aduce tribute fenomenului rock The Rolling Stones, cu hituri precum „Gimme Shelter”, „Sympathy for the Devil”, „Paint It, Black”, „(I Can’t Get No) Satisfaction”, „Wild Horses” sau „Angie”.

 

Duminică, 8 septembrie, începând cu ora 17:15, formația Dream On din România va oferi un show sugestiv intitulat Woodstock Music Tribute. De la ora 18:00, Legend Live din Marea Britanie va aduce un tribute lui Bob Marley, legenda jamaicană care a devenit un icon internațional al muzicii reggae, cu hituri nemuritoare precum ”Buffalo Soldier”, ”Could You Be Loved”, ”Get Up Stand Up”, ”No Woman, No Cry”. De la ora 19:15, trupa Masterpiece din România revine la HeyDay cu un tribute de neratat Metallica, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate trupe de heavy metal din lume. De la ora 20:15, scena HeyDay aparține formației Pasărea Rock din România, care ne va oferi un show memorabil. Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan-Ţăndărică sunt muzicieni prodigioşi care, atunci când se unesc într-un proiect comun, dezlănţuie fiarele din fabule. Seara se va încheia cu un concert al trupei Queen By Vipers din Marea Britanie, de la ora 21:15, un show complet Queen, formație cunoscută la nivel internațional pentru hituri precum „Bohemian Rhapsody”, „Don’t Stop Me Now”, „Somebody to Love”, „Who Wants to Live Forever”, „Under Pressure”, „The Show Must Go On” sau „I Want to Break Free”.

__

Facebook event: https://urlzs.com/EBs4A

Facebook page: https://urlzs.com/pDrJx

www.heydayfest.ro

__

Organizatori: Primăria Capitalei, prin creart

Partener Media: Rock FM

 

PROGRAM

Vineri, 6 septembrie

17:15 The Fogerty’s (RO) – Creedence Clearwater Revival tribute

18:00 The Bob Dylan Story  (UK) – Bob Dylan tribute     

19:00 Talia Ould (UK) – Janis Joplin tribute

20:00 21st Century ABBA (UK) – ABBA tribute   

21:00 Speak Floyd (RO) – Pink Floyd tribute        

22:00 The Daredevils (NL)

 

Sâmbătă, 7 septembrie                

17:00 Who’S Next (UK) – The Who tribute

17:50 Joe Cocker Experience (BE) – Joe Cocker tribute

18:40 Like The Beatles (UK) – The Beatles tribute

19:30 Oye Santana (UK) – Carlos Santana tribute

20:30 Gimme Hendrix (US) – Jimi Hendrix tribute

21:40 The Stones (UK) – The Rolling Stones tribute        

 

Duminică, 8 septembrie                                       

17:15 Dream On (RO) – Woodstock Music Tribute

18:00 Legend Live (UK) – Bob Marley tribute

19:15 Masterpiece (RO) – Metallica tribute         

20:15 Pasărea Rock (RO)        

21:15 Queen By Vipers  (UK) – Queen Tribute

Details

Start:
September 6, 2019 @ 10:00 am
End:
September 8, 2019 @ 10:30 pm
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Parcul Izvor
Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1719012214.3619 s