Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grădina cu Filme – iunie 2019

June 1, 2019 @ 5:00 pm - June 30, 2019 @ 10:00 pm

Pe 1 iunie se redeschide Grădina cu Filme!

Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, vă invită pentru al șaselea an consecutiv în Grădina cu Filme din Piața Alexandru Lahovari nr. 7. Programul propus publicului în perioada iunie – septembrie 2019 este unul diversificat, reunind concerte acustice, proiecții de filme premiate, Seara Filmului Românesc – însoțită de dezbateri din lumea cinematografiei autohtone, Seara Filmului European, precum și show-uri de stand-up comedy.

Grădina cu Filme, una dintre cele mai apreciate locații culturale bucureștene din sezonul estival, gândită ca un spațiu neconvențional în aer liber, își redeschide porțile iubitorilor de film, muzică și comedie, sâmbătă, pe 1 iunie, prin concertul Alexandrei Ușurelu, la ora 20:30.

Concerte acustice

Timp de patru luni, Grădina cu Filme va prezenta bucureștenilor și turiștilor aflați în capitală, concerte acustice și proiecte speciale ale celor mai îndrăgiți artiști și trupe ale genurilor alternativ, rock, jazz etc. În luna iunie, pe scena Grădinii cu Filme vor concerta Alexandra Ușurelu (1 iunie, ora 20:30), Bucharest Jazz Orchestra feat. Irina Sârbu – Urban Garden Swing (7 iunie, ora 20:30) și Jurjak (14 iunie, ora 20:30). Bilete disponibile pe www.bilete.ro și la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7.

Proiecții de film

Proiectul ,,Grădina cu Filme – Cinema & More” reprezintă o inițiativă creart ce își propune să aducă în prim plan perioadele semnificative ale evoluției cinematografice auditoriului său cinefil, proiectând pe același ecran povești nemuritoare menite să încânte, să uimească, dar și să-și educe publicul. Luna iunie are în program filme celebre care aduc în centrul atenției comedia, acțiunea, misterul, sau drama: Inherent Vice, The 15:17 to Paris, A Star Is Born, Interstellar, When Harry Met Sally…, The Legend of Tarzan, Collateral Beauty, American Sniper, Dunkirk, The Nice Guys, Sully. Intrarea la proiecții de film este liberă, în limita locurilor disponibile.

Seara Filmului Românesc

Mult îndrăgitul proiect al Grădinii cu Filme, Seara Filmului Românesc, continuă în 2019, în fiecare săptămână publicul fiind invitat să descopere filme românești, alături de criticul de film Ileana Bîrsan, care va modera o serie de dezbateri după proiecțiile filmelor, în prezența unor regizori, producători sau protagoniști din industria cinematografică românească. Zilele din luna iunie dedicate acestor sesiuni de proiecții și dezbateri sunt 5, 6, 12, 13, 19 și 26 iunie. Anul acesta, biletele pentru Seara Filmului Românesc pot fi achiziționate accesând platforma bilete.ro sau direct de la casa de bilete creart din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7.

Miercuri, 5 iunie, și joi, 6 iunie, de la ora 21:00, în programul Seara Filmului Românesc va fi proiectat lungmetrajul de ficțiune – „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, regia Radu Jude. După proiecția din seara de 5 iunie, regizorul Radu Jude și istoricul Adrian Cioflâncă vor fi prezenți pentru o conversație cu spectatorii, moderată de criticul de film Ileana Bîrsan.


Bilete:
5 iunie: https://urlzs.com/VQYvZ
6 iunie: https://urlzs.com/mKkjM

Seara Filmului European este un proiect lansat în 2018, după succesul serilor de film românesc și din dorința de a promova filmele europene, un motiv fiind și lipsa lor din programele cinematografelor românești. Proiectul este în continuare o rampă de lansare pentru tinerii regizori și producători din Europa, dar și o platformă de expunere și de promovare a filmelor consacrate, într-un mediu dedicat, un spațiu de proiecție neconvențional. Din programul lunii iunie fac parte patru proiecții speciale: Woman at  War – co-producție Islanda-Ucraina (2 iunie, ora 21:00), The Wild Pear Tree – Turcia (16 iunie, ora 21:00), Leto – Rusia (23 iunie, ora 21:00), You Were Never Really Here – co-producție Franța-S.U.A (30 iunie, ora 21:00). Intrarea la Seara Filmului European este gratuită, prin sistem de rezervare a  locurilor pe site-ul www.bilete.ro.

Stand-up comedy

An de an, unii dintre cei mai apreciați comedianți din România vin în Grădina cu Filme pentru a crea o atmosferă relaxantă și zâmbete multe, prin subiecte cotidiene și frânturi pline de umor din viața de zi cu zi, care stârnesc râsul garantat. În luna iunie, doza de umor este asigurată de Teo, Vio și Alex Mocanu (8 iunie, ora 21:00) și de Costel, Vio și Alex Mocanu (22 iunie, ora 21:00). Bilete disponibile pe https://www.bilete.ro/bucuresti/gradina-cu-filme/ și la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7.

__

Concerte – 20:30 – Bilete disponibile pe www.bilete.ro și la sediul creart

Stand-Up Comedy – 21:00 – Bilete disponibile pe www.bilete.ro și la sediul creart        

Seara Filmului Românesc – 21:00 – Bilete disponibile pe www.bilete.ro și la sediul creart      

Seara Filmului European – 21:00 Rezervare gratuită pe www.bilete.ro

Proiecții film: 21:00 Intrarea gratuită în limita locurilor disponibile

Bilete: https://bit.ly/2WhVDW5


Bilete: https://urlzs.com/Qwkd6


Bilete: https://urlzs.com/2FL97


Bilete: https://urlzs.com/6AZmv


Bilete: https://urlzs.com/dxTwW

Details

Start:
June 1, 2019 @ 5:00 pm
End:
June 30, 2019 @ 10:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716414194.796 s