Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festivalul de teatru Dell’ Arte

July 10, 2015 @ 7:30 pm - September 6, 2015 @ 9:30 pm

Primăria Muncipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, în parteneriat cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, anunță deschiderea stagiunii de vară a Festivalului de Teatru Dell’ Arte, care va avea loc în perioada 10 iulie – 6 septembrie 2015 în Parcul Cișmigiu și în Grădina cu Filme – Cinema & More din Capitală.

Dell’Arte este un festival de teatru aflat anul acesta la prima ediție, organizat din dorința de a aduce pe scenele neconvenționale în aer liber din Cișmigiu și Grădina cu Filme o serie de spectacole ale absolvenților Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”.

Sălile de teatru sunt schimbate cu scene amplasate în aer liber, având în program titluri ce promit să ofere o experiență inedită prin subiectele abordate și să transforme diminețile și serile de weekend într-unele speciale.

Festivalul de teatru „Dell’ Arte” vine în întâmpinarea publicului bucureștean și nu numai cu o ofertă variată de spectacole atractive din dramaturgia clasică și contemporană, dar și cu producții ale departamentelor de coregrafie și păpuși marionete.

În Parcul Cișmigiu, vinerea și sâmbăta, începând cu ora 19.20, trecătorii sunt invitați la spectacole precum „Intrigantul”, „Câinele grădinarului” – după Lope de Vega, „Cine e fazanul?” – de Georges Feydeau, „A douăsprezecea noapte” – de William Shakespeare, „Cele două orfeline” – de Adolphe Phillipe D’Ennery. De asemenea, cei mici sunt așteptați în Cișmigiu în fiecare duminică, de la ora 11:30, cu piese de teatru pentru copii. „În așteptarea lui Ardeiuț”, „Croitorașul cel viteaz” și „Taraful” sunt doar câteva dintre spectacolele pregătite special pentru aceștia.

Grădina cu Filme, situată în Piața Alexandru Lahovari nr. 7, își deschide porțile teatrului în fiecare duminică, de la ora 20:00, cu spectacole precum „Norman” – de Alan Ayckbourn, „Sylvia” de A. R. Gurney și „Comedia Dell’ Arte”.

Astfel, pe timp de vară, oamenii pasionați de teatru, precum și cei care vor să descopere aceasta artă, au posibilitatea de a se bucura de spectacole de teatru de calitate, în două locații cheie ce îndeamnă la relaxare și multă voie bună.

afis Dell Arte

Details

Start:
July 10, 2015 @ 7:30 pm
End:
September 6, 2015 @ 9:30 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro
creart
Total time: 1716186862.2578 s