Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Festivalul Aici-Acolo la Teatrelli – Expo, Film, Jazz

May 23, 2019 @ 5:30 pm - 9:00 pm

Cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni, sărbătorită în ultima duminică a lunii mai, are loc cea de-a II-a ediţie a Festivalului „Aici-Acolo”, organizat de Uniunea Artiştilor Plastici (UAP), sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României.

Cu această ocazie, Teatrelli și Galeria creart vor găzdui în data de 23 mai 2019 o serie de întâlniri cu importanți artiști români din diferite zone culturale.

de la ora 17.30 – o întâlnire cu Magdalena Pelmuș (artist) și Eugen Rădescu (curator) și o discuție pe marginea expoziției „În timp de vorbim…”, deschisă la Galeria creart

de la ora 18.00 – proiecția filmului „A fost sau n-a fost?”, în regia lui Corneliu Porumboiu, care se află anul acesta, cu lungmetrajul „La Gomera”, în cursa pentru marele trofeu al Festivalului de Film de la Cannes.

✅  de la ora 20.00 – concert de jazz al trupei Groove Garden & Sorin Zlat:

Sorin Zlat – keys & band leader, Robert Patai – voce, Răzvan Trifan- saxofon, Alex Man – chitară, Răzvan Cojanu – bas, Laurentiu Ștefan – baterie

”Groove Garden” este un proiect de jazz-funk, inițiat de binecunoscutul pianist Sorin Zlat, ce reunește muzicieni experimentați, cunoscuți pe scena jazz-ului românesc și internațional. Stilurile pe care le abordează sunt: Gospel, Funk, R&B, Soul, Fusion etc,. repertoriul fiind format din piese reorchestrate de artiști celebri precum: Gregory Porter, Earth Wind And Fire, Stevie Wonder, Lalah Hathaway, dar și compoziții proprii. Trupa s-a bucurat de participări în importante festivaluri precum: Campina Jazz Festival, Danube Jazz Festival, Ploiesti Jazz Festival, Sibiu Jazz Festival, Târgu Mureș Jazz Festival, precum și de concerte în Belgia, Olanda, Franța, Anglia, Turcia, etc.

Intrarea la toate evenimentele este liberă, în limita locurilor disponibile.

Primăria Capitalei, prin creart, este partener al evenimentului.

 

Details

Date:
May 23, 2019
Time:
5:30 pm - 9:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1718608865.6371 s