Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Expoziția “Evolutionary Chain of Natural Ignorance – Data Oblivion”

February 9, 2022 @ 10:00 am - February 13, 2022 @ 5:00 pm

Expoziția Adrian Bîndiu “Evolutionary Chain of Natural Ignorance – Data Oblivion”
Galeria CREART (Piața Alexandru Lahovari 7)
9 – 13 februarie 2022
☞ Între 𝟗 𝐬̦𝐢 𝟏𝟑 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 vă invităm la 𝐆𝐚𝐥𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐂𝐑𝐄𝐀𝐑𝐓 la expoziția Adrian Bîndiu – “𝑬𝒗𝒐𝒍𝒖𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒓𝒚 𝑪𝒉𝒂𝒊𝒏 𝒐𝒇 𝑵𝒂𝒕𝒖𝒓𝒂𝒍 𝑰𝒈𝒏𝒐𝒓𝒂𝒏𝒄𝒆 – 𝑫𝒂𝒕𝒂 𝑶𝒃𝒍𝒊𝒗𝒊𝒐𝒏”.
 
✧ LUCRAREA ESTE BAZATĂ PE POVESTEA DE VIAȚĂ A LUI D. (persoană care trăiește cu HIV în Norvegia) ✧
 
◎ În acest context, prin practica sa, artistul își dorește să pună în perspectivă subiectul familiei și implicațiile pe care le poartă în diferite situații în viața celor ce trăiesc cu HIV. Lucrarea face referire la drumul domnișoarei D., de la venirea acesteia în Norvegia și noua familie în care intră, adaptarea la noul sistem familial și social din care ajunge să facă parte la momentul în care aceasta este diagnosticată cu HIV. De la tipul de suport oferit în cadrul familiei sale până la accesarea serviciilor unui centru local pentru persoane care trăiesc cu HIV și evoluția personală și emoțională a acesteia până astăzi.
 
◉ Practica sa artistică, cât și cea curatorială este orientată înspre diferite direcții ale nișelor sociale și micro-societăților, dar și cu zone de orientare către noile tehnologii și new media. Posibilitatea de explorare a artistului și posibilitatea de a oferi o perspectivă amplă în această zonă a persoanelor care trăiesc cu HIV, îi oferă șansa de a extinde o serie de ramificații din punct de vedere al legăturilor personale dezvoltate în această zonă, în urmă cu 2 ani.
 
▶︎ Expoziția semnal face parte din proiectul “When ContempArt helps social!” organizat de Asociația Semper Musica. Cu ocazia proiectului 15 artiști români și norvegieni vor expune în Galeria Creart 15 creații artistice legate de dificultățile și provocările vieții cu HIV din Norvegia și România.
 
▷ Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Details

Start:
February 9, 2022 @ 10:00 am
End:
February 13, 2022 @ 5:00 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1721893023.9802 s