Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EDITH PIAF @Teatrelli – Love is in the ART

November 14, 2015 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Love is in the ART va continua sâmbătă, de la ora 19:00, cu spectacolul de teatru „Edith Piaf”, scenariul și regia semnate de Mălina Andrei la Teatrelli.

Descriere:

EDITH PIAF

Cu: Claudia Negroiu

Scenariul și regia: Mălina Andrei

Scenografia: Aurel Pătrașcu

Aranjamentul muzical: Vasile Malic

CUVÂNTUL REGIZORULUI

„Parafrazându-l pe Jean Cocteau putem spune că Edith Piaf a avut geniu . N-a fost niciodată până la ea o Edith Piaf și alta nu va mai fi niciodată.

Cu un destin tulburător care ar mișca și cele mai împietrite inimi și cu o voce care o dată ascultată nu-ți mai poate ieși din suflet, această celebră cântăreață poate și-n ziua de azi să impresioneze, să tulbure pe cei ce doresc și reușesc să se apropie de ea.

Scenariul se  bazează pe autobiografia scrisă chiar de Edith Piaf sub titlul “Au bal de la chance” și pe cartea scrisă de Simone Bertaut (sora ei) și intitulată simplu “Piaf” . Este o viață unică, o personalitate fără egal care merită a fi reînviată într-un context românesc actual.

Recitalul se vrea a fi unul prin care să ajungem la inimile spectatorilor în modul cel mai plăcut și direct , pentru că el vorbește în primul rând despre dragoste, iar dragostea aparține tuturor.”

Mălina Andrei

LoveArt Logo

Prima ediție a Festivalului Love is in the ART va avea loc, între 13 și 15 noiembrie 2015, în mai multe spații din București, tema principală a evenimentului fiind o celebrare a modului în care dragostea se reflectă în diferitele domenii ale artei. Organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, evenimentul va aduce în fața publicului, timp de trei zile, piese de teatru, spectacole de dans contemporan, expoziții foto, proiecții de film și concerte.

Details

Date:
November 14, 2015
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1720895668.2185 s