Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DOI ÎNTR-UN BUTOI. SPECTACOL TEATRU INDEPENDENT SELECTAT LA OPEN CALL @ Grădina cu Filme

August 6, 2022 @ 9:00 pm - 10:30 pm

| 30 LEI + taxe
📅 Sâmbătă, 6 august 2022, de la 🕘 ora 21:00, te invităm în 📍 Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), la 🎭 spectacolul de teatru „Doi într-un butoi”, după o idee de Françoise Thomas, traducere Mariana Alexandru, în regia lui Florin Liță, cu Florina Gleznea și George Rotaru.

◾ Spectacolul a fost selectat în cadrul Open call-ului de teatru independent @ Grădina cu Filme – Cinema & More, de către un juriu format din Florentina Bratfanof, Rozana Mihalache și Chris Simion-Mercurian.

◼ Spectacolul „Doi într-un butoi”, vorbește despre relațiile interumane într-o comunitate mică, pe cale de dispariție, despre echilibrul fragil dintre tradiție și modernitate, dintre lumea satului și mirajul orașului, despre relația omului cu divinitatea în momente de cumpănă.
✨✨✨
„- Nu sunt decât povești.
– Da, pentru că în povestea asta se petrec lucruri ciudate!
… în povestea asta știm că undeva, într-un sat părăsit sau poate la periferia unui oraș, Emma se întâlnește în fiecare seară cu Auguste într-un butoi. Aici, pe acest tărâm al undevaului și al posibilului, viața este plină de reușite și de eșecuri; de plăcerea de a iubi și de a fi iubit. Cu fiecare seară care trece, jocul celor doi se transformă în bucuria de a trăi viața într-un alt mod, jucându-se ca doi copii într-un butoi care va deveni: casă, vapor, capcană, insulă și mormânt. Amenințându-se reciproc cu o armă și schimbând mereu raportul de putere, ajung să fie o singură persoană. Se iubesc. Se joacă pentru a nu mai fi singuri într-un sat părăsit. Se joacă pentru că vor să uite. Se joacă mereu pentru că vor să evadeze din îngusta realitate de care Emma se dezice. În povestea noastră cei doi doar se joacă de-a…”
✨✨✨
◾ Echipa artistică a spectacolului „Doi într-un butoi”: Florina Gleznea, actriță independentă, cu nominalizări și premii la festivalurile naționale de teatru, cu roluri interpretate pe scena teatrelor publice și private; a luat premiul de interpretare feminină la Festivalul Undercloud 2022, pentru rolul Emma din acest spectacol. George Rotaru, actor independent, are la activ roluri în spectacole jucate pe diverse scene și participări în festivaluri. Florin Liță, regizor, a montat spectacole pe scenele teatrelor private și de stat și este selectat acum în programul 9G al TNB.


🟣 Accesul începând cu ora 20:00

🎟 Bilete disponibile online – https://eventbook.ro/…/bilete-gradina-cu-filme-doi-intr…
🎟 și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7 – deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00 // Casa de bilete CREART este închisă luni, 1 august 2022 și marți, 2 august 2022.)

Details

Date:
August 6, 2022
Time:
9:00 pm - 10:30 pm
Cost:
30 LEI + taxe
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1719013231.6807 s