Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Documentar muzical – 20.000 de zile pe pământ

August 2, 2020 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Duminică, 2 august, vă invităm, în parteneriat cu British Council Romania, în Grădina cu Filme, de la ora 21:00, la proiecția documentarului muzical „20.000 de zile pe pământ”/”20,000 Days on Earth”, din selecția British Documentary. Filmul este regizat de Iain Forsyth și Jane Pollard, avându-l pe Nick Cave în rolul principal.

Drama și realitatea se amestecă în povestea a 24 de ore fictive din viața muzicianului și starului internațional Nick Cave. Cu o perspectivă uimitor de sinceră, făcând un portret intim al procesului artistic, filmul îşi propune să analizeze ce ne face să fim cine suntem și, în același timp, celebrează puterea transformatoare a spiritului creator. „20.000 de zile pe Pământ” este debutul regizoral în film artistic al artiștilor vizuali Iain Forsyth şi Jane Pollard și se bucură de o coloană sonoră originală semnată de Nick Cave şi de Warren Ellis.

Documentarul a câștigat premiul pentru regie la World Cinema Documentary și premiul pentru montaj la Festivalul de Film Sundance 2014. A fost, de asemenea, nominalizat la un premiu BAFTA Film și a obținut multe alte premii şi nominalizări.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=WDlmnXBUoH0

Subtitrare în limba română.
__
Accesul începând cu ora 20:00.
*Intrarea liberă cu rezervare.
**Rezervări pe Bilete.ro și la casa de bilete creart.
***Rezervările la evenimentele cu intrare liberă își pierd valabilitatea cu 30 de minute înainte de începerea evenimentului, dacă cei care au făcut rezervarea nu anunță în prelabil că vor întârzia. Din acel moment, accesul se face în ordinea sosirii, în limita locurilor disponibile.
****Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a rezerva: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
August 2, 2020
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716409916.2375 s