Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dialoguri culturale @ Teatrelli

May 10, 2019 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Film

Moderator: Irina Margareta Nistor

Invitați: Stere Gulea & Răzvan Mărculescu

Într-o zi specială – de Ziua Regalității – Teatrelli vă invită la cel de-al doilea eveniment din seria de dezbateri, lansată recent, care se concentrează asupra dialogului dintre generații diferite de artiști. Dezbaterile își propun să aducă în atenția publicului doi reprezentanți importanți ai aceluiași domeniu artistic, care s-au confruntat însă cu provocări diferite, formându-se și construindu-și cariera artistică în contexte istorice diferite.

Programată la doar câteva zile înainte de startul Festivalului de Film de la Cannes, dezbaterea este dedicată filmului, aducând pe scena Teatrelli două nume sonore din lumea filmului românesc: pe criticul de film Irina Margareta Nistor, în calitate de moderator, și pe regizorul Stere Gulea, în calitate de invitat. Lor li se va alătura, ca reprezentant al (mai) tinerei generații, regizorul Răzvan Mărculescu, care are deja o carieră remarcabilă și care a colaborat recent cu Stere Gulea la producția „Moromeții 2” – cel mai premiat film la Gala Premiilor Gopo 2019 și cel mai mare succes de casă românesc din ultimii 25 de ani.

Astfel, vă invităm în data de 10 mai la o discuție despre „Moromeții 2”, dar și despre teme mai generale, precum industria filmului în România înainte și după 1990, despre publicul de film de atunci și de acum, despre provocările cu care s-a confruntat și se confruntă în prezent un regizor de film etc.

Intrarea este liberă (în limita locurilor disponibile) și se face pe bază de rezervare la numărul de telefon 0735.560.692.

Va rog sa scoateti  butnul de bilete .

Details

Date:
May 10, 2019
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1716413207.0142 s