Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ANULAT // CUM MI-AM ÎNGROPAT FRATELE ÎN ASFALT. SPECTACOL TEATRU INDEPENDENT SELECTAT LA OPEN CALL @ Grădina cu Filme

August 14, 2022 @ 9:00 pm - 10:30 pm

| 30 LEI + taxe

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, suntem nevoiți să anulăm spectacolul de teatru „Cum mi-am îngropat fratele în asfalt” de astăzi, 14 august 2022, din Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7).

Restituirea contravalorii biletelor achiziționate se poate realiza astfel:

• Prin intermediul platformei online «eventbook.ro», numai pentru biletele care au fost achiziționate prin intermediul acesteia; Solicitarea de restituire se poate realiza printr-un email trimis la adresa office@eventbook.ro, în care trebuie să se menționeze seria biletului/biletelor pentru care se solicită restituirea. Suma va fi restituită în contul din care s-a făcut plata;

• Prin intermediul Casei de bilete CREART, conform programului de funcționare al acesteia, respectiv: Luni – Vineri 14:00 – 19:00, Sâmbătă – Duminică 16:00 – 19:00, numai pentru biletul/biletele care au fost achiziționate prin intermediul Casei de bilete CREART. Solicitanții trebuie să prezinte biletul pentru care solicită restituirea.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

📅 Duminică, 14 august 2022, de la 🕘 ora 21:00, te invităm în 📍 Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), la 🎭 spectacolul de teatru „Cum mi-am îngropat fratele în asfalt”, de Jack Thorne, în regia Deliei Neculau, scenografia Daria Nicu, cu: Răzvan Ionescu, Valeriu Ilisie, Teodora Moscal, Iulian Chelmu, Marius Boboc, Robert Brage.
◾ Spectacolul a fost selectat în cadrul Open call-ului de teatru independent @ Grădina cu Filme – Cinema & More, de către un juriu format din Florentina Bratfanof, Rozana Mihalache și Chris Simion-Mercurian.
✨✨✨
◾ „La moartea fratelui său, Tom, un adolescent de cincisprezece ani, constată că nu simte absolut nimic. El știe un singur lucru: trebuie să fugă de la înmormântare și să se ascundă de toate rudele lui care se așteaptă ca el să sufere. Astfel, Tom își începe călătoria în mediul virtual, navigând printre amintirile sale îngropate și creațiile spontane ale imaginației sale, având un singur plan: să își îngroape fratele în asfalt, exact în locul în care a murit.
◾ În timpul acestei călătorii inițiatice, Tom are ocazia neașteptată de a recompune imaginea fratelui său, pierdută demult, să își rezolve conflictele cu el și să îl cunoască cu adevărat. „Cum mi-am îngropat fratele în asfalt” este un spectacol despre iubire și singurătate, despre magia percepției subiective asupra trecutului și despre ultimele clipe ale copilăriei înainte ca aceasta să dispară ireversibil din noi.”
✨✨✨
„Cum mi-am îngropat fratele în asfalt” reprezintă spectacolul de absolvire al binomului de lucru regizor-scenograf format din Delia Neculau și Daria Nicu, proaspăt absolvente ale UNATC (clasele prof. univ. dr. Theodor – Cristian Popescu și lect. univ. dr. Imelda Jipa).

Echipa de creație a fost completată de studenți/proaspăt absolvenți ai altor facultăți cu profil artistic din București/Londra, respectiv de artiști deja angajați în teatrele din capitală: Maria Constantin (studentă în anul I la UNATC, secția Scenografie), Milena Muranyi (/t0b3h0nest; absolventă a Universității Naționale de Arte București, actuală masterandă la secția Arte Plastice), Rareș Florea (proaspăt absolvent al City, University of London, specializarea Bsc Music, Sound and Technology, actual masterand al Berklee College Music – Music Production, Technology and Innovation), Constantin Șimon (actual masterand CINETIc, video artist/ operator imagine la Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București din anul 2017) și Dragoș Mărgineanu (designer sunet și lumină la UNTEATRU începând din anul 2016).


🟣 Accesul începând cu ora 20:00

🎟 Bilete disponibile online – https://eventbook.ro/…/bilete-gradina-cu-filme-cum-mi…
🎟 și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7 – deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00 // Casa de bilete CREART este închisă luni, 1 august 2022 și marți, 2 august 2022.)

Details

Date:
August 14, 2022
Time:
9:00 pm - 10:30 pm
Cost:
30 LEI + taxe
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718831303.3799 s