Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Creative Fest 2018

July 27, 2018 @ 4:00 pm - July 29, 2018 @ 11:00 pm

| Free

Fatboy Slim, Guano Apes, Protoje, ONYX și mulți alții la Creative Fest 2018

27 – 29 iulie, la Romexpo

 

Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează în perioada 27 – 29 iulie 2018, la Romexpo, cea de-a cincea ediție a celui mai mare festival de artă și cultură urbană din București – Creative Fest!

CONCERTE

Vineri, 27 iulie, de la ora 17:00, trupa CnM deschide festivalul pe ritmuri de rock, fiind urmată de Gojira & Planet H, care promit o călătorie muzicală cu accente drum & bass îmbinate cu trap, edm și dubstep. Robin & the Backstabbers vor aduce pe scena Creative Fest suflul lor caracteristic în muzica alternativă, iar cei de la  Șuie Paparude vor cânta despre cum „A fost odată”, de la „Soundcheck și până la „Omul de Gheață”. Rudimental DJ Set închid prima seară de #Creative cu un sunet unic, într-un spectacol vibrant, fiind una dintre cele mai cunoscute formații din UK, cu melodii care surprind esența și valorile acestui colectiv multi-cultural: iubire, pace și unitate, concentrate în hituri precum ”Feel the Love”.

Sâmbătă, 28 iulie, începând cu ora 17:00, pe scena Creative Fest vor urca Power pe Vinil, Cred Că Sunt Extraterestru, Basska și Fantome, trupe din Culese din Cartier, care reprezintă zona underground din București prin fiecare proiect pe care îl desfășoară, încercând să „descopere puțin câte puțin din cine sunt ei, față în față cu muzica tradițională, față în față cu viața de zi cu zi”. Coma își va cânta povestea și le va arăta tuturor celor prezenți la Romexpo care este cel mai frumos loc de pe pâmânt, urmând ca cea de-a doua seară să fie închisă de Guano Apes, binecunoscuta formație de rock alternativ din Germania, care încântă publicul de fiecare dată cu energia lor debordantă și hituri precum ”Open Your Eyes”, ”Lords of the Boards” şi ”Rain”.

Duminică, 29 iulie, de la ora 17:00, Tony Baboon Band oferă un performance act în care mixează genuri muzicale precum reggae, trip-hop și rap, urmat de îndrăgita trupă de hip-hop C.T.C. ONYX, una dintre cele mai cunoscute formații de hardcore rap din Queens, New York, urcă pe scena Creative Fest de la ora 18:50, urmată de jamaicanul Protoje, cunoscut și ca “The Reggae Revival”, și trupa sa The Indiggnation, care promovează în turneu noul său album, numit „A Matter Of Time”, concertând pentru prima oară în România. Cunoscutul DJ englez Fatboy Slim închide festivalul cu un show de neratat, de unde nu vor lipsi hituri precum ”Right Here, Right Now”, ”Push the Tempo” sau ”Weapon of Choice”.

 

ZONA DE ACTIVITĂȚI URBANE

EXTREME SPORTS @CreativeFest2018

Zona de sport extrem de anul acesta este compusă din 4 quarterpipes, 1 funbox, 1 bank, 1 half pyramid, 1 rail. Skateparkul se întinde pe o suprafață impresionantă de 300 mp, incluzând spații de transfer atât în interior, cât și în exteriorul elementelor.

Componentele din zona de sport extrem sunt proiectate pentru biciclete BMX, trotinete, role și plăci de skateboarding. Amatorii se pot da pe rampe între orele 16:00 – 19:00, doar dacă sunt dotați cu echipament minim de protecție (cel puțin cască), urmând ca în intervalul orar 19:00 – 21:00 să aibă loc demonstrații de sport extrem, unde rideri profesioniști vor executa mișcări și sărituri de nivel competițional.

 

GRAFFITI @CreativeFest2018

Zona de graffiti de anul acesta va fi compusă din 5 containere maritime suprapuse, având o suprafață totală de aproximativ 100 mp, iar tema abordată este o reprezentare a clasicului desen animat marca Disney – “The Sorcerer’s Apprentice”, care ascunde o relație directă cu lumea graffiti, fiind o inspirație grafică pentru personajul de benzi desenate ”Cheech Wizard”, creat de artistul Vaughn Bodē.

 

ZONA GASTRONOMICĂ

Creativitatea culinară este și ea promovată în cadrul festivalului, zona de restaurante mobile având alocată o generoasă suprafață de peste 1.000 de metri pătrați. În cadrul acesteia, cei prezenți vor putea alege dintr-o mulțime de preparate street food din bucătăria internațională, fie se vor putea relaxa în zona lounge, special amenajată în festival.

Detalii pe: http://creativefest.ro și pe https://bit.ly/2L4qmRH

__

Accesul în zilele de festival este liber și se face, începând cu ora 16:00, pe la intrările Romexpo A și B.

 

Details

Start:
July 27, 2018 @ 4:00 pm
End:
July 29, 2018 @ 11:00 pm
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Romexpo
Bulevardul Marasti, nr. 65-67, Bucuresti, 011465 România
+ Google Map

Details

Start:
July 27, 2018 @ 8:00 am
End:
July 29, 2018 @ 11:00 pm

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Romexpo
Bucharest,
+ Google Map
creart
Total time: 1716182276.7032 s