Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Copacul cu Cărți în Parcul Herăstrău

June 2, 2017 @ 11:00 am - June 18, 2017 @ 10:00 pm

| Free

COPACUL CU CĂRȚI, evenimentul care îi ajută pe bucureșteni să redescopere plăcerea cititului în mijlocul naturii, se redeschide în Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle (peluza Baba Dochia) pentru al patrulea an consecutiv. În perioada 2 – 18 iunie 2017, vom transforma spațiul din Herăstrău într-o zonă de relaxare și lectură în aer liber.

Event: https://goo.gl/wawBPF 

În tot acest interval, publicul de toate vârstele va avea acces gratuit la sute de titluri de cărți din toate domeniile, reviste și publicații de specialitate, se va putea relaxa pe fotoliile puf, hamace și pături amplasate pe iarbă, va asculta muzică ambientală și va se putea distra participând la atelierele și activitățile programate.

De luni până joi, zona va fi deschisă între orele 17:00 – 22:00 și va fi dedicată în totalitate lecturii, iar vineri – duminică, între orele 11:00-22:00, vor fi programate ateliere de creație pentru copii, sesiuni de muzică live, concerte unplugged și recitaluri de muzică clasică.

Cei mici vor avea parte, ca de fiecare dată, de o atenție specială, și se vor putea distra la o serie de ateliere pline de imaginație și creativitate, dintre care amintim: Brățări din PET-uri, Obiecte decorative cu tehnice decoupage, Instrumente muzicale, Felicitări 3D, Căsuțe pentru păsări din cutii de lapte, Tablouri cu semințe și frunze, Picturi cu baloane 3D, Pirogravură pe lemn, Rame foto din materiale reciclate etc.

__

COPACUL CU CĂRȚI este un eveniment organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție care își propune să-i încurajeze pe oameni să redescopere plăcerea unor lecturi de calitate într-un mediu natural, în acord și cu respect față de natură și față de ceilalți.

Accesul la eveniment este liber.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook COPACUL CU CĂRȚI.

Details

Start:
June 2, 2017 @ 11:00 am
End:
June 18, 2017 @ 10:00 pm
Cost:
Free
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Herastrau Park
Herastrau Park, Bucharest, România
+ Google Map
creart
Total time: 1721893416.3355 s