Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Copacul cu Cărți în Parcul Circului/Parcul Izvor

July 1, 2017 @ 5:00 pm - July 16, 2017 @ 10:00 pm

| Free

COPACUL CU CĂRȚI, evenimentul care îi ajută pe bucureșteni să redescopere plăcerea cititului în mijlocul naturii, se mută în Parcul Circului și în Parcul Izvor din Capitală. În perioada 1 – 16 iulie 2017, vom transforma spațiul din Circului și Izvor în zone de relaxare și lectură în aer liber.

Event-uri:

Circului: https://goo.gl/gd3aQf

Izvor: https://goo.gl/jCWAww

În tot acest interval, publicul de toate vârstele va avea acces gratuit la sute de titluri de cărți din toate domeniile, reviste și publicații de specialitate, se va putea relaxa pe fotoliile puf, hamace și pături amplasate pe iarbă, va asculta muzică ambientală și va se putea distra participând la atelierele și activitățile programate.

De luni până joi, zona va fi deschisă între orele 17:00 – 22:00 și va fi dedicată în totalitate lecturii, iar vineri – duminică, între orele 11:00-22:00, vor fi programate ateliere de creație pentru copii, sesiuni de muzică live, concerte unplugged și recitaluri de muzică clasică. Mai mult decât atât, de joi până duminică, de la ora 21:00, vor avea loc proiecții de documentare powered by Digi Life si Digi World.

Cei mici vor avea parte, ca de fiecare dată, de o atenție specială, și se vor putea distra la o serie de ateliere pline de imaginație și creativitate, dintre care amintim: Măști din materiale reciclate, Evantaie din diferite materiale, Tablouri cu semințe și frunze, Prinzătorul de vise, Ceasuri din materiale reciclate, ghivece din PET-uri, marionete, jucării zburătoare prin tehnica origami, portofele din hârtie, pictură pe sticlă, jucărie spinner din hârtie, jucării din componente de calculator.

__

COPACUL CU CĂRȚI este un eveniment organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție care își propune să-i încurajeze pe oameni să redescopere plăcerea unor lecturi de calitate într-un mediu natural, în acord și cu respect față de natură și față de ceilalți.

Accesul la eveniment este liber.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook COPACUL CU CĂRȚI.

Details

Start:
July 1, 2017 @ 5:00 pm
End:
July 16, 2017 @ 10:00 pm
Cost:
Free
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro
creart
Total time: 1718619998.2642 s