Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CONCERT TUMBE @ Grădina cu Filme

July 15, 2022 @ 8:30 pm - 10:00 pm

| 60 lei + taxe
📅 Vineri, 𝟏𝟓 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, de la 🕣 ora 20:30, 🎶 𝐓𝐔𝐌𝐁𝐄 concertează în 📍 Grădina cu Filme – Cinema & More din Piața Alexandru Lahovari 7!

◾ 𝐓𝐔𝐌𝐁𝐄 , recent lansat de Centrul Cultural Subcarpați, este un nou proiect muzical, cu un mesaj profund despre tradiție și diversitate culturală în modernitate și cu cel mai proaspăt repertoriu de muzică contemporană cu rădăcini în folclorul și cultura aromânilor.

◾ TUMBE readuce la viață cântecele vechi din folclorul armânesc într-un spectru stilistic inedit. Frumusețea și expresivitatea deosebită a temelor folclorice aromâne au inspirat muzicienii și producătorii TUMBE la alchimizarea lor într-o manieră world music sau jazz fusion, cu intenția de a le păstra caracterul și esența.

◾ Componența TUMBE este: Mara (vocal), Radu Vâlcu (chitară), Mihai Balabaș (vioară, live electronics), Răzvan Florescu (vibrafon, percuții tradiționale), Mike Alex (bass), Philp Goron (tobe), Cristian Tache şi Viorel Grigore (additional vocals), Marius Alexe aka Bean MC (compozitor/producător muzical).

◾ Mara, din familie de aromâni, își împlinește astfel o misiune de neam, de a cânta întregii lumi despre faptul că Aromânii și cultura lor există, trăiesc și își duc valorile mai departe.

🗨 „Folclorul, cântecele arhaice sunt reprezentative pentru o întreagă cultură. De aceea, chiar și atunci când arhaicul este transpus în cultura prezentului, noutatea expresiei nu face decât să amplifice valoarea tradiției.” – MARA

🟣 Accesul începând cu ora 19:30

🎟 Bilete disponibile online – https://eventbook.ro/…/bilete-gradina-cu-filme-concert…
🎟 și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7 – deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00)
ℹ Detalii, program și regulament de participare: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
July 15, 2022
Time:
8:30 pm - 10:00 pm
Cost:
60 lei + taxe
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1719013801.3766 s