Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert trupa Taxi

June 25, 2016 @ 7:00 pm - 8:30 pm

A devenit deja o tradiție ca trupa Taxi să susțină în luna iunie un concert la Teatrelli. În sala mică și cochetă din Piața Lahovari atmosfera este total diferită față de cluburile și sălile bucureștene.

Chiar dacă are în portofoliu concerte pe marile scene ale tarii, Taxi se exprimă cel mai bine în astfel de spații în care complicitatea dintre cei de pe scenă și cei din sală duce la o comunicare directă și foarte sinceră. Repertoriul trupei se face chiar pe scenă, Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu simțind publicul și alegând piesele în funcție de trăirea colectivă.

Una dintre cele mai respectate trupe din showbiz-ul authton, Taxi are un repertoriu format într-o proporție covârșitoare din hit-uri fredonate de generații întregi. Umorul, ironia fină și textele cu mesaj, puse pe linii melodice memorabile, au adus succesul trupei în rândul unui public foarte dedicat și cu un profil aparte, dornic de a revedea trupa în concert cu fiecare ocazie.

Așadar pe 25 iunie se anunță o foarte frumoasă seară de sâmbătă la Teatrelli, un spațiu intim și prietenos. Nu uitați, locurile sunt limitate!

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

 

Details

Date:
June 25, 2016
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1719204480.6616 s