Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CONCERT – THE MONO JACKS @ Grădina cu Filme

September 25, 2021 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, de la ora 20:00, vă invităm în Grădina cu Filme – Cinema & More, la concertul trupei The Mono Jacks.
The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită,
The Mono Jacks au lansat, la finalul aceluiași an, mult așteptatul disc secund – Ușor distorsionat – un succes răsunător și eminamente neașteptat, care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.
Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternative – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA” (piesa românească a anului la Radio Guerrilla) – și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.
Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.
___
Accesul începând cu ora 19:00
*Intrare pe bază de bilet
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART -> https://eventbook.ro/music/bilete-concert-the-mono-jacks
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
September 25, 2021
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1721890812.8767 s