Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Concert Taxi – Sala “teatrelli”

mai 30, 2015 @ 8:00 pm - 9:30 pm

| 41,58LEI

Îi știți, îi iubiți, așa că pe 30 mai vă invităm să îi ascultăm live la Teatrelli!

Cu peste o mie de concerte în România și în străinătate, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi este una dintre cele mai iubite trupe din România.

Taxi s-a lansat în 1999, venind direct cu o soluție: „Criogenia lansează România”. La doar un an de la înființare, trupa Taxi a reprezentat România la Eurovision.

Subiectele abordate de cei de la Taxi au devenit apoi din ce în ce mai variate – de la mesaje sociale „Aici sunt banii dumneavoastră” sau „Oamenii politici”, la „Comunitaru’” sau „Americanofonia”, la balade cântate de generații întregi – „Jumătatea mea”, „Nu mai eşti”, „Mi-e dor şi doare”, „Ea încă mă iubeşte”, „Prea sus”, „Nebunia furtunii”, „Cineva, înaintea ta”, „Ai închis marea în ochi”, „Te văd în toate femeile”, „Stelele care cad”, „Dragostea ca o pereche de pantofi” etc.

În ultimii ani, Dan Teodorescu, împreună cu trupa sa, au continuat să aibă preocupări diverse : au explicat pe larg „Subtitrarea la români”, s-au preocupat de iluminatul stradal – „Strada mea cu-n singur bec”, după ce au petrecut câteva zile pe plajă au depistat o „Dramă în Vamă”, au lansat mesaje motivaționale – „Bă, treci la coadă!”, dar și-au păstrat și latura romantică, foarte bine reprezentată prin „Cele două cuvinte”, NonStop” și „Ești iubibilă”. Trilogia celor 2 cuvinte a atras atenția tuturor generațiilor, iar cele trei videoclipuri au avut parte de nenumărate remake-uri.

Live la Teatrelli pe 30 mai!

 

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Detalii

Data:
mai 30, 2015
Timp:
8:00 pm - 9:30 pm
Preţ:
41,58LEI
Event Category:

Organizator

Creart
Telefon:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Locaţie

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Harta Google
Telefon:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro

Intrarea publicului se face începând cu 45 de minute înainte de ora anunţată a spectacolului / concertului.

Ultima comandă la bar se poate face cu 15 minute înainte de ora anunţată a spectacolului / concertului.

După începerea spectacolului / concertului, nu mai este permisă intrarea în sală, biletul pierzându-și valabilitatea.

Vă rugăm ca pe timpul evenimentului să ţineţi TELEFOANELE ÎNCHISE şi SĂ PĂSTRAŢI LINIŞTEA, în semn de respect față de artişti şi față de public.

Fumatul este interzis, folosirea țigărilor electronice nu este permisă înainte de începerea spectacolului / concertului și nici pe parcursul acestuia.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1561390803.6547 s