Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Taxi – Sala “teatrelli”

May 30, 2015 @ 8:00 pm - 9:30 pm

| 41,58LEI

Îi știți, îi iubiți, așa că pe 30 mai vă invităm să îi ascultăm live la Teatrelli!

Cu peste o mie de concerte în România și în străinătate, o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi este una dintre cele mai iubite trupe din România.

Taxi s-a lansat în 1999, venind direct cu o soluție: „Criogenia lansează România”. La doar un an de la înființare, trupa Taxi a reprezentat România la Eurovision.

Subiectele abordate de cei de la Taxi au devenit apoi din ce în ce mai variate – de la mesaje sociale „Aici sunt banii dumneavoastră” sau „Oamenii politici”, la „Comunitaru’” sau „Americanofonia”, la balade cântate de generații întregi – „Jumătatea mea”, „Nu mai eşti”, „Mi-e dor şi doare”, „Ea încă mă iubeşte”, „Prea sus”, „Nebunia furtunii”, „Cineva, înaintea ta”, „Ai închis marea în ochi”, „Te văd în toate femeile”, „Stelele care cad”, „Dragostea ca o pereche de pantofi” etc.

În ultimii ani, Dan Teodorescu, împreună cu trupa sa, au continuat să aibă preocupări diverse : au explicat pe larg „Subtitrarea la români”, s-au preocupat de iluminatul stradal – „Strada mea cu-n singur bec”, după ce au petrecut câteva zile pe plajă au depistat o „Dramă în Vamă”, au lansat mesaje motivaționale – „Bă, treci la coadă!”, dar și-au păstrat și latura romantică, foarte bine reprezentată prin „Cele două cuvinte”, NonStop” și „Ești iubibilă”. Trilogia celor 2 cuvinte a atras atenția tuturor generațiilor, iar cele trei videoclipuri au avut parte de nenumărate remake-uri.

Live la Teatrelli pe 30 mai!

 

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
May 30, 2015
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
Cost:
41,58LEI
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1720897491.216 s