Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Nicu Alifantis & Zan – “Commedia dell’Alizantis” – Sala “teatrelli”

April 19, 2015 @ 8:00 pm - 9:30 pm

| 59.40LEI

Zan – Chanson pour mon amour!

  1. Sfătuit de prietenul Doru Căplescu, îi invit pe Virgil Popescu, Răzvan Mirică, Sorin Voinea și Relu Bițulescu să mi se alăture pentru a înregistra albumul „Voiaj”. Nu-mi trecea prin minte la acea dată, că alături de acești oameni aveam să-mi petrec următorii 20 de ani, concertând prin țară și străinătățuri, înregistrând albume, legând prietenii, văzând cum ni se nasc sau ne cresc copiii…

Se pare că titlul primului album „Voiaj”, avea să ne fie predestinat. O perpetuă călătorie cu oameni, printre oameni, pentru oameni.

Virgil, fire de profesor, dom’ diriginte, tipicar, exigent dar cumsecade, tipic old school, compozitor, dirijor, orchestrator, basist, excepțional profesionist.

Răzvan, englishman, politicos, manierat, pedant, amabil, abil mânuitor al chitarelor de toate felurile în cel mai sensibil sau explozibil stil.

Sorin, suflet de rocker, temperament heavymetalurgist, rebel sau visător, bun jongleor în ale vorbelor de duh, harnic scormonitor în sunetele ascunse printre clapele și butoanele sintetizatoarelor.

Relu, boemul oltean, scoborât parcă din Montmartre, pururea generos, cozeur, galant, juvete povestaș, guraliv, dar plin de haz, poznaș, navetând permanent între scenă și atelier, agățat de pensule sau bețe de tobe.

Astfel a-nceput povestea, sau altfel spus, unde-i este locul măștii Zan din Commedia dell’Arte? La Teatrelli!

Nicu Alifantis

10.03.2015

(Nicu Alifantis)

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
April 19, 2015
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
Cost:
59.40LEI
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1716182449.1558 s