Încărcare Evenimente

« Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Concert Mircea Rusu Band

aprilie 18, 2018 @ 7:00 pm - 8:30 pm

| 39.69LEI

Mircea Rusu Band este un grup alcătuit din instrumentiști consacrați și cunoscuți în lumea muzicală autohtonă care s-au strâns in jurul cantautorului , compozitorului și poetului Mircea Rusu. În această componența sunt prezenți: Ștefan Orfescu-chitară,voce; Teo Boar: chitară, voce; și Vlady Cnejevici-claviaturi,voce.

Repertoriul grupului cuprinde piese cunoscute și foarte populare cum ar fi: Hai băieți să bem o bere, Omu’ bun și pomu’ copt, Verde-nrourat, Iarba verde de acasă, Câmpuri aurii, precum și o mulțime de cântece noi, în primă audiție, toate având potențialul șlagărelor mai sus amintite, menite să împrospăteze peisajul muzical românesc având aceeași acuratețe și calitate a textelor și mesajelor cuprinse în ele.

Întreg repertoriul acestui concert beneficiază de orchestrații la zi, conferindu-i astfel o actualitate muzicală și asigurând o diversitate în unitatea stilistică inconfundabilă, accesibilă tuturor vârstelor și categoriilor socio-profesionale.

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Detalii

Data:
aprilie 18, 2018
Timp:
7:00 pm - 8:30 pm
Preţ:
39.69LEI
Event Category:

Organizator

Creart
Telefon:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Locaţie

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Harta Google

Anunt Important

Casa de bilete Teatrelli este închisă în perioada 26 aprilie – 1 mai 2019. Biletele pentru spectacolele și concertele lunii mai pot fi achiziționate în această perioadă exclusiv online, prin rețeaua Bilete.ro. Pentru înscrierile la cele 2 dezbateri din zilele de 10 și 12 mai vă rugăm ca în această perioadă să ne trimiteți un mail la adresa: casadebilete@creart.ro.

Sărbători fericite!

Vă mulțumim pentru înțelegere și din data de 2 mai vă așteptăm din nou la teatru!

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1556271610.1027 s