Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Marius Mihalache & Band – i like românIA @ Grădina cu Filme

June 24, 2021 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor care:
• prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.
Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
__
Joi, 24 iunie, de Ziua Universală a IEI, te invităm în Grădina cu Filme, de la ora 20:00, la concertul Marius Mihalache & Band – i like românIA și la proiecția scurtmetrajului „Sânziene. Sărbătoare și veșmânt”, realizat de Iulia Gorneanu. Timp de 4 zile, evenimentul IEsc – urban, contemporan, românesc revine în Grădina cu Filme pentru a celebra, și în acest an, un brand de țară valoros și drag nouă – IA, prin muzică, teatru și artă cinematografică.
I like românIA este un proiect în care muzica românească este tratată într-o viziune modernă. Întoarcerea la rădăcini, o descoperire a puterii si energiei culturii românești: IA – denumire dată la origini exclusiv piesei vestimentare feminine, cămaşă tradiţională românească de sărbătoare, fiind considerată cea mai importantă piesă din costumul popular.
Scurtmetrajul „Sânziene. Sărbătoare și veșmânt”, realizat de Iulia Gorneanu, prezintă parcursul costumului tradițional feminin care a tradus statutul social al femeii și relația ei cu lumea înconjurătoare, văzută și nevăzută încă din cele mai vechi timpuri.
„Luna iunie este timpul magic în care IA – asemenea zeițelor din vechime – renaște mai frumoasă, mai majestuoasă, mai seducătoare. Ne ajută să comunicăm o stare specială, ne dă identitate și aripi. Povestea IEI este povestea noastră, iar noi o împărtășim acum întregii lumi.” – Iulia Gorneanu.
__
Accesul începând cu ora 19:00
*Intrare pe bază de bilet: https://eventbook.ro/…/bilete-marius-mihalache-band…
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
June 24, 2021
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1713333483.3753 s