Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

AMÂNAT/REPROGRAMAT CONCERT MARIA RĂDUCANU – ,,DOR DE FADO” @ Grădina cu Filme

June 10, 2022 @ 8:30 pm - 10:00 pm

| 40 lei + taxe
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, suntem nevoiți să amânăm concertul Mariei Răducanu – DOR DE FADO din data de 10 iunie 2022, care va fi reprogramat pe 𝟕 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, de la ora 20:30, în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7).
🎟 𝐁𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞.
Cei care nu pot participa la concertul reprogramat sunt rugați să ne informeze până vineri, 17 iunie 2022 (anunțul se va face direct către Eventbook.ro – pentru cei care au achiziționat biletele online, respectiv la Casa de bilete CREART – pentru cei care le-au achiziționat astfel).
ℹ Restituirea contravalorii biletelor achiziționate se poate realiza astfel:
– Prin intermediul platformei online «eventbook.ro», numai pentru biletele care au fost achiziționate prin intermediul acesteia; Solicitarea de restituire se poate realiza printr-un email trimis la adresa office@eventbook.ro, în care trebuie să se menționeze seria biletului/biletelor pentru care se solicită restituirea. Suma va fi restituită în contul din care s-a făcut plata;
– Prin intermediul Casei de bilete CREART, conform programului de funcționare al acesteia, respectiv: Luni – Vineri 14:00 – 19:00, Sâmbătă – Duminică 16:00 – 19:00, numai pentru biletul/biletele care au fost achiziționate prin intermediul Casei de bilete CREART. Solicitanții trebuie să prezinte biletul pentru care solicită restituirea.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

🗓 Vineri, 𝟏𝟎 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, de la 🕣 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟎:𝟑𝟎, te invităm să te bucuri de muzică bună în 📍 𝐆𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐚 𝐜𝐮 𝐅𝐢𝐥𝐦𝐞 – 𝐂𝐢𝐧𝐞𝐦𝐚 & 𝐌𝐨𝐫𝐞, la 🎶 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐞𝐢 𝐑𝐚̆𝐝𝐮𝐜𝐚𝐧𝐮 – „𝐃𝐎𝐑 𝐃𝐄 𝐅𝐀𝐃𝐎”, prin care celebrăm Ziua Naţională a Portugaliei.

▶︎ Concertul s-ar putea numi, la fel de bine și de vag, Din Levant la Bairro Alto, de la o inimă de om la alta. Cântecul e cel mai bun mijoc de transport.

Maria Răducanu vă invită să călătoriți împreună cu ea, dinspre doina și bocetul bizantine, spre fado, pe aripile melancoliei și dorului șoptite, țipate, accentuate dinspre limba română spre cea portugheză. De data aceasta, cu insistență pe Amalia Rodrigues, așa cum o aude Maria.
Tudo isto existe
Tudo isto e Fado.

🟣 Accesul începând cu ora 19:30

🎟 Bilete disponibile online – pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari nr. 7 – deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00)
ℹ️ Detalii și Regulament de participare: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
June 10, 2022
Time:
8:30 pm - 10:00 pm
Cost:
40 lei + taxe
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718611541.1117 s