Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro

September 13, 2020 @ 8:00 pm - 11:00 pm

Duminică, 13 septembrie, de la ora 20:00, îți dăm întâlnire în Grădina cu Filme la concertul IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro! Cea mai frumoasă filă a rockului românesc, toate hiturile carierei și cele mai pure emoții sunt puse laolaltă cu pasiune, dar și sensibilitate de IRIS- CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO într-un repertoriu acustic pe care nu ai voie să îl ratezi: Sub lună plină – Unplugged!

Când spui Cristi Minculescu (voce), VALTER POPA (chitară) şi DORU BOROBEICĂ (bass), ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, îi ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare. Lor li s-a alăturat în 2017, providențial, Mihai Dumitrescu, la tobe. E suficient să auzi „Floare de Iris”, „Strada ta”, „Baby”, „Somn bizar” și începi deja să fredonezi aceste melodii care ne-au fost tuturor imn și care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus.

Cristi Minculescu, Valter & Boro sunt cei care fac ca spiritul „Iris” să existe, iar anul acesta, numele IRIS s-a întors, în sfârșit, acasă! Oricând IRIS – Cristi Minculescu, Valter & Boro urcă pe scenă, mii de voci pornesc în public la unison, pentru că repertoriul lor este patrimoniu național al rock-ului românesc, coloana sonoră a amintirilor pentru trei generații de fani.

În deschiderea concertului va performa trupa Rules of Silence, în cadrul proiectului Grădinii cu Filme – New Band in Town. Rules of Silence este o formație de rock alternativ/indie rock, înființată în anul 2013. Playlist-ul trupei este unul alcătuit din compoziții proprii, având piese scrise în limba română și, respectiv, limba engleză. De-a lungul timpului, trupa a avut concerte în diferite locații, cum ar fi: Yellow Club, Quantic, Underworld etc. De asemenea, Rules of Silence a avut și o sesiune live în studio-ul de la Radio Seven. Formatia este alcătuită din: Andi Tolea (voce + chitară), Alex Dan (chitară), Bogdan Oprea (chitară bass), Sabin Dobranici (tobe). În prezent, trupa Rules of Silence se pregătește pentru înregistrarea primului EP.
__
Accesul începând cu ora 19:00
*Intrare pe bază de bilet: http://www.bilete.ro/concert-iris-cristi-minculescu…
**Bilete disponibile pe Bilete.ro și la casa de bilete Creart
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilete: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
September 13, 2020
Time:
8:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1713198483.1781 s