Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CONCERT GROOVE GARDEN BY SORIN ZLAT @ Grădina cu Filme

July 4, 2021 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Vă rugăm să țineți cont că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor:
• vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.
Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
__
Duminică, 4 iulie, de la ora 20:00, vă invităm în Grădina cu Filme pentru a celebra Ziua Statelor Unite ale Americii la concertul Groove Garden by Sorin Zlat. Groove Garden este un proiect de jazz-funk, inițiat de pianistul Sorin Zlat, ce reunește muzicieni experimentați și cunoscuți pe scena jazz-ului românesc și internațional. Stilurile pe care le abordează grupul sunt: Gospel, Funk, R&B, Soul, Fusion, Electro, repertoriul fiind format din piese reorchestrate de la artiști celebri precum Gregory Porter, Earth Wind And Fire, Stevie Wonder, Lalah Hathaway, dar și compoziții proprii.
Grupul s-a bucurat până acum de prezențe în numeroase festivaluri din țară și din străinătate. În prezent, aceștia lucrează la compoziții noi ce se vor concretiza în curând pe un material discografic marca Groove Garden. În anul 2019, trupa a primit din partea „Gala de Jazz și Blues” – eveniment organizat anual la Hard Rock Cafe București, premiul pentru cea mai bună trupă.
Fondatorul trupei, Sorin Zlat, are în palmaresul său peste 20 de premii naționale și internaționale. Cateva performanțe demne de amintit sunt: Marele Premiu la Jacksonville Jazz Piano Competition (The Great American Jazz Piano Competition), unul dintre cele mai prestigioase concursuri de jazz din SUA. Este pentru prima oară în istoria concursului de peste 30 de ani când un muzician nonamerican a câștigat acest premiu. Marele Premiu la prestigiosul Montreux Jazz Festival, Marele Premiu la Monaco Jazz Festival, Marele Premiu la Europafest.
În anul 2021, artistul a primit din partea firmei Yamaha cea mai înaltă distincție oferită unui muzician, titlul de Yamaha Artist. Acest succes a fost urmat de invitații în SUA, Europa și Asia, unde pianistul a concertat pe aceeași scenă alături de nume sonore precum: Chick Corea, Arturo Sandoval, Wynton Marsallis, Gregory Porter, Lalah Hathway, Kamasi Washington, Gonzalo Rubalcaba, Brandford Marsallis, Jazmeia Horn și mulți alții.
Robert Patai – voce
Sorin Zlat – keys / synth & bandleader
Răzvan Trifan- sax
Bogdan Tănase – chitară
Seby Sandor – bas
Laurențiu Ștefan – tobe
__
Accesul începând cu ora 19:00
*Intrare pe bază de bilet
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART – https://eventbook.ro/…/bilete-concert-groove-garden-by…
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
July 4, 2021
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1717051464.6261 s