Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Dan Byron & Luiza Zan @ELECTRO Acoustic GARDEN

August 28, 2015 @ 8:30 am - 10:30 pm

| 29,70lei

Vineri 28 august, Dan Byron și Luiza Zan vă așteaptă la Grădina cu Filme – Cinema & More la un nou concert acustic, începând cu ora 20:30, în cadrul proiectuluiElectro Acoustic Garden.

Având la dispoziție doar vocile și chitarele, Luiza Zan și Dan Byron oferă în formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-și trage sevele din background-ul lor extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate își au locul lor în interpretarea celor doi, făcând din Live Acoustic Duo o experiență ce trebuie trăită măcar o dată.

Luiza Zan a început să cânte de la 3 ani, iar la 16 ani, când l-a ascultat prima oară pe Nat King Cole, s-a hotărât că vrea să cânte jazz. Publicul o cunoaște fie din formația Slang, alături de care a câștigat Premiul I la Cerbul de Aur în 2004, fie de pe urma numeroaselor proiecte de jazz alături de muzicieni de renume (Mircea Tiberian și Sorin Romanescu, printre alșii), fie de pe urma prestației tulburătoare din spectacolul „Napasta” al lui Radu Afrim.

Dan Byron a învățat să cânte la chitară de unul singur și a făcut de două ori câte jumătate de Academie de Muzică, dar s-a plictisit de fiecare dată – mai puțin de cursul de compoziție. Acum este compozitor, vocalist, flautist și chitarist în formatia de rock alternativ/progresiv byron, pe care a înființat-o în 2006. Până atunci a activat în alte câteva formule și formații, cele mai notabile fiind Agathodaimon, Kumm și Urma.

Biletele pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim și de la casa de bilete creart, din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7.

Details

Date:
August 28, 2015
Time:
8:30 am - 10:30 pm
Cost:
29,70lei
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718317963.164 s