Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Corina Sîrghi & Cătălin Răducanu @ Grădina cu Filme

June 26, 2021 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor care:
• prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.
Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
 __
Sâmbătă, 26 iunie, de la ora 20:00, vă invităm în Grădina cu Filme, la concertul Corina Sîrghi & Cătălin Răducanu, care are loc în cadrul evenimentului IEsc – urban, contemporan, românesc – dedicat Zilei Universale a IEI. Pentru toți cei care au iubit, iubesc și vor iubi, pe 26 iunie se aduce la microfon un mic îndemn la a mai iubi o dată, și încă o dată, iar toate melodiile care vor alcătui repertoriul de dragoste, dor și tristețe, aceste câteva elemente care ne fac să simțim că trăim cu adevărat, vă vor purta ceva mai departe de lumea aceasta, din care, pe culoarul nostalgiei, toți vrem, din când în când, să mai evadăm.
 
Emoțiile de altădată, prin sinceritatea și simplitatea versurilor și adevărul interpretării, sunt aduse pe o scenă de astăzi, lăsându-ne să ne bucurăm de un farmec aparte, cel al trecutului.
 
Corina Sîrghi – voce
Cătălin Răducanu – pian
 
Corina Sîrghi și Cătălin Raducanu, „Plimbare prin București”, live @ Morning Glory: https://www.youtube.com/watch?v=IPQWGu4Nfys
__
Accesul începând cu ora 19:00
*Intrare pe bază de bilet 
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: 
www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
June 26, 2021
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1721902327.2684 s