Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert byron @ Grădina cu Filme

June 4, 2021 @ 8:00 pm - 10:00 pm

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor:
• care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.
Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
__
(Re)deschidem Grădina cu Filme – Cinema & More cu un concert byron, pe 4 iunie, de la ora 20:00! Trupa byron cântă rock cu influențe diverse, a fost înființată în 2006 și are în portofoliu 6 albume de studio și trei DVD-uri live.
Sunt obișnuiți să cânte atât pe scene mari, cu super-amplificare (în fața a mii de spectatori), cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni. Printre altele, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România și, din când în când, fac concerte de improvizație 100% (seria Impromptu). În decembrie 2014 au filmat la Teatru Național din Cluj concertul „Electric Marching Band”, cu o fanfară militară și cu un cor de elevi. Lansarea pe DVD a acestui concert a fost susținută printr-un turneu de proiecții în cinematografe. A urmat albumul „Eternal Return” care a fost înregistrat în High Resolution la Dublin, în celebrele studiouri Windmill Lane și masterizat la Londra, la Abbey Road.
La sfârșitul anul 2016, trupa a susținut un turneu național pentru sărbătorirea a 10 ani de activitate, concertul de la București fiind filmat și difuzat de Televiziunea Națională. Începutul lui 2017 a adus cu el câte un album propriu de studio de la fiecare membru al trupei, cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”. Primul single lansat în 2018, „Anima”, este una dintre piesele compuse de către formație în songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, piese care se regăsesc pe noul album de studio byron, compus în totalitate în limba română și lansat în noiembrie 2019.
__
Accesul începând cu ora 19:00
*Intrare pe bază de bilet: https://eventbook.ro/…/bilete-concert-byron-gradina-cu…
Nu se pot achiziționa bilete individuale, ci doar mese întregi de 2, 3 sau 4 locuri (în funcție de necesitate și disponibilitate).
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilete: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

Details

Date:
June 4, 2021
Time:
8:00 pm - 10:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1721535481.7752 s