Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CONCERT – BUJOR STOICOVICI & ORCHESTRA TACENDA @ Grădina cu Filme

September 16, 2022 @ 8:30 pm - 10:00 pm

| 60 lei + taxe
Vineri, 🗓 16 septembrie 2022, de la 🕣 ora 20:30, te invităm în 📍 Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7) la 🎶 concertul BUJOR STOICOVICI & ORCHESTRA TACENDA, o călătorie muzicală care ne va spune poveștile cuplului „perfect”, de la momentul scânteii, până la cutremurul nimicitor al finalului. O călătorie de la care, cu siguranță nu vrei să lipsești, poveștile Tacendei fiind și poveștile tale.

🌙 Bujor Stoicovici este un muzician român, compozitor și producător activ în underground încă de pe la mijlocul anilor ’90. Membru fondator și compozitor pentru trupe ca Party Poopers, Baba Novac, Butterflies in My Stomach și TiPtiL, în 2017 a hotărât să încerce și o carieră solo de producător / compozitor, iar prima melodie sub nume propriu, #Noapteaaceea, a lansat-o cu ideea că aceasta ar fi prima piesă din restul vieții sale.

🌙 În #2018, cu ocazia primei apariții live la Radio Guerilla, Bujor Stoicovici înființează grupul Cozy Band, alături de care susține mai multe concerte și live-uri în emisiuni de radio. În 2020 realizează Cozy Session, un livesesion realizat de regizorul Liviu Săndulescu. În anul #2020, Bujor Stoicovici intră în studio și începe lucrul la albumul Tacenda. În 17 februarie #2022, după un an și jumătate de muncă de studio, albumul Tacenda este lansat. Cu acest prilej, Bujor decide să schimbe denumirea grupului Cozy Band în Orchestra Tacenda.

✨ Povestea albumului ✨
Tacenda este un album de autor, în care Bujor Stoicovici combină stiluri muzicale, nuanțe artistice și aduce împreună sonorități inedite. Povestea muzicală a „Cuplului Perfect” este imaginată, scrisă, compusă și aranjată într-un stil acustic contemporan, cu influențe consistente de musical și tango – cea mai pasională muzică. Sunete firave, ca izvoarele de munte dau impuls, energie și curgere, asemenea unui fluviu, muzicii din cântecele Tacendei.
Astfel pornesc construcțiile ritmice și armonice și cele ale structurii formale, stârnind ulterior rețele timbrale și energetice de expresii și intensități ce se află într-un permanent dialog. Se luptă, se râde, se dansează, se îmbrățișează pe ritmurile pasiunii și ale simțurilor treze, dar și ale viselor îndrăznețe.

✨ Povestea continuă ✨
Tacenda a putut cuprinde cele mai multe instrumente, cele mai diverse, cele mai expresive pe care le veți descoperi în fiecare dintre piese. Să vă surprindă, să vă învăluie și să vă conducă cu emoție prin poveste. În spatele acestui album stă o întreagă echipă, de artiști, muzicieni, sunetiști, instrumentiști, soliști, o sumedenie de prieteni. – spune Bujor. “Fiecăruia în parte le sunt recunoscător și le mulțumesc pentru că au acceptat să împărtășim această experiență și pentru că au înțeles că putem fi mai buni împreună. Melodiile Tacendei își dau mâna într-o poveste unitară în care fiecare are propria-i contribuție.”
__
🟣 Accesul începând cu ora 19:30
🎟 Bilete disponibile online – https://eventbook.ro/…/bilete-concert-bujor-stoicovici…
🎟 și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7 – deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00)

Details

Date:
September 16, 2022
Time:
8:30 pm - 10:00 pm
Cost:
60 lei + taxe
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1719013056.7819 s