Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Alina Manole „Necântate” – Sala teatrelli

May 16, 2015 @ 8:00 pm - 9:30 pm

| 21,38LEI

Concert Alina Manole

„Necântate”

(o excepție publică de voce si chitară)

Alina Manole este o excepție în sine de la rețeta muzicală a artiștilor de-acum. Nu cântă despre Dragostea perfectă, concertele din spatele ușilor închise sunt povestite apoi, din om în om, ca un secret magic, se plimbă în voie prin viețile celor care o ascultă și vindecă pe cât poate urmele iubirilor reale sau închide în cutii amintiri cu amanți și relații interzise.

Revenirea sa pe scenă, după ani petrecuți în „regimuri corporatiste” a însemnat, în urmă cu 9 ani, o redefinire de drum de viață. Poate și de aceea muzica ei este de esență tare, concentrată, adâncă. Prin cele 3 albume de până acum a definit un stil muzical cu amprentă puternică. Și, cel mai important, ce se aude în live nu diferă de ce se aude înregistrat. Cu un plus remarcabil de joacă, de contur, de personalitate, de farmec, pe care îl are fiecare apariție scenică.

Alina Manole nu cântă de una singură pentru ca a decis, demult, că muzica ei trebuie să ajungă la spectator așa cum o are în minte atunci când o scrie: cu detalii instrumentale,  cu pasaje de trompetă sau de pian, cu stopuri și poze, cu construcții de stare. În aceste condiții, o parte dintre piesele pe care le scrie stau cuminți și așteaptă de ani de zile întâlnirea cu publicul.

Era de așteptat să existe o excepție a excepției. Este anunțată, ca intenție/gând, în fiecare an, pe blogul ei personal. Între timp se adună foarte multe concerte standard sau spectacole Joia Păcătoșilor.

Pe 16 mai însă, așteptarea Necântatelor ia sfârșit.

Mă simt de parcă sunt o puștoaică ce face o poznă – scrie artista pe contul ei de facebook. Între femme fatale și adolescentă, Alina Manole are povești magice de împărțit, de fiecare dată surprinzătoare…

 

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
May 16, 2015
Time:
8:00 pm - 9:30 pm
Cost:
21,38LEI
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1716408816.2074 s