Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Alina Manole – neCântate 2.0

June 24, 2017 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Concert Alina Manole – neCântate 2.0
24 iunie 2017, București, Teatrelli

Alina Manole cântă rar de una singură pentru ca a decis, demult, că muzica și versurile ei trebuie să ajungă la spectator în forma lor complexă, pentru un plus de dinamică a stărilor pe care artista le transcrie în compoziții. În aceste condiții, o parte dintre piesele pe care le-a scris stau cuminți și așteaptă de ani de zile întâlnirea cu publicul.
O dată pe an, din 2015 încoace, artista s-a prezentat singură în fața publicului, în București, în sala de concerte Teatrelli. Anul acesta, “fata cu Luna Pătrată” a decis ca în 2017 apariția ei să aibă un accent suplimentar de imaginație. S-a născut astfel un nou concept de spectacol, multimedia, ce va surprinde o nouă ipostază a artistei. Cine va veni să o vadă și să o asculte, va asista – de fapt – la un dialog între Alina – Cântătoare și … Alina – Povestitoare, într-o construcție specială de show. Introducerea elementelor multimedia a dus la noua denumire de spectacol – Necântate 2.0 și, pentru că nimic nu este întâmplător, data de concert – 24 iunie – are în ea, deja, o dublă magie, de sărbătoare a Sânzienelor și de seară cu Lună Nouă!
Ca orice concept nou de spectacol, dialogul Necântate 2.0 va purta o amprentă suplimentară de emoții, pe care vă invităm să le primiți, cu inima deschisă, în seara de concert!
Mai multe detalii vor fi anunțate pe pagina facebook.com/AlinaManoleOficial
Alina Manole este o excepție în sine de la rețeta muzicală a artiștilor români. Nu cântă despre Dragostea perfectă, concertele din spatele ușilor închise sunt povestite ca un secret magic, din om în om, se plimbă în voie prin viețile celor care o ascultă, vindecă pe cât poate urmele iubirilor reale sau închide în cutii amintiri cu amanți și relații interzise.
Prin cele 4 albume de până acum – Luna Pătrată, Cu Drag, Dragoste în 3, Fericirea de Luni – a definit un stil muzical cu amprentă puternică, indiferent de conceptul de spectacole pe care le-a creat și pe care le propune publicului: Concert-standard de Lună, Joia Păcătoșilor, Necântate și, în premieră pentru 24 iunie 2017, Necântate 2.0
Mai multe informații despre artistă se găsesc la următoarele adrese:
www.alinamanole.ro
facebook.com/AlinaManoleOficial

 

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
June 24, 2017
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1721794613.5332 s