Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Alina Manole

February 11, 2017 @ 7:00 pm - 8:30 pm

| 29.70LEI

Alina Manole e muzica si stare. Muzica ei nu se incadreaza intr-un stil anume. La un moment dat a purtat eticheta folk-jazz. Apoi a devenit, prin ecourile care au insotit fiecare aparitie pe scena, “stilul Alina Manole”. Aceasta artista este unica in Romania prin ceea ce ofera publicului in concertele live. Cei care vin la spectacolele “fetei cu Luna Patrata” stiu deja ca nicio aparitie scenica nu este la fel, ca nimic nu te pregateste pentru ceea ce vei simti, ca ascultator, pentru terapia muzicala.

Primul concert al anului, ce va avea loc sambata, 11 februarie 2017, o aduce pe scena alaturi de doi muzicieni minunati ai scenei jazz din Romania: pianistul Raul Kusak si tobosarul Adi Tetrade, iar locul ales poarta eleganta potrivita muzicii artistei – sala Teatrelli din Bucuresti.

Alina Manole se recomanda: “Sunt o pacatoasa” asumandu-si adevarurile pe care cei mai multi nu si le pot asuma din cauza conventiilor, casatoriei, lumii. Despre lucrurile acestea canta si marturiseste, cu zambet de fiecare data. In plus, cine altcineva mai are o reteta a “fericirii de Luni”?

Playlistul serii va include piese noi, care isi asteapta debutul live si locul pe un album nou, aflat in pregatire. Inca un detaliu: pentru colectionari si insomniaci, Colectia 3 a.m. – colectie ce cuprinde cele 3 discuri mari aparute pana acum si ale caror tiraje au fost epuizate rand pe rand (Luna Patrata, Dragoste in 3, Fericirea de Luni) va fi disponibila in seara de concert alaturi de cartea de povesti pentru copii „Aventurile ratoiului Adalbert” pe care Alina Manole a scos-o la lumina anul trecut!

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
February 11, 2017
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Cost:
29.70LEI
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1718317804.5555 s