Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CineParK

July 3, 2015 @ 7:30 pm - August 9, 2015 @ 10:00 pm

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, redeschide în perioada 3 iulie – 9 august 2015, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, cinematograful în aer liber – CineParK.

Aflat la a patra ediție, CineParK este un spațiu dedicat oamenilor care caută neconvenționalul și care preferă să își petreacă timpul sub cerul liber, fiind o alternativă gratuită și accesibilă la cinematograful clasic.

Conceptul evenimentului de ,,cinema în aer liber” oferă publicului o altfel de experiență cinematografică care conturează atmosfera grădinilor de vară, unde plăcerea vizionării se împletește cu bucuria de a petrece o seară în mijlocul naturii, departe de aglomerația orașului, alături de prieteni.

Evenimentul este susținut de Digi Film și Digi Play, timp de 6 weekenduri, bucureștenii având la dispoziție un program ce include aproximativ 30 de filme de referință, ce aparțin tuturor genurilor cinematografice. Nici cei mici nu au fost uitați, sunt așteptați cu seriale de animație în fiecare sâmbătă și duminică de la orele 18:00.

The November Man”, cu Pierce Brosnan în rolul principal, difuzat vineri, 24 iulie, de la 19.30, „O săptămână de pomină” (The Longest Week) sau „Fury”, ultimul film al lui Brad Pitt, difuzat sâmbătă, 4 iulie, de la 19.30, sunt doar câteva dintre blockbusterele oferite de Digi Film, ce pot fi urmărite la CineParK. Digi Play pune la dispoziție, gratuit, cinefililor peliculele „Luptătorul” (The Wrestler), „Fata care s-a jucat cu focul” (The girl who played with fire) sau „Concertul” (The Concert). Și pentru cei mici oferta Digi Play este una bogată. Ei sunt invitaţi să intre în Dulapul lui Chloe, să se scufunde alături de Olly şi să ia parte la aventurile fraţilor Staines.

Anul acesta CineParK oferă publicului noi atracții și o înfățișare diferită, fresh și modernă. Vor fi proiectate, ca în fiecare an, pe un ecran în aer liber, filme artistice de acțiune, dramă, mister, comedie, thriller și aventuri în fiecare vineri, sâmbătă și duminică de la orele 19:30.

În Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, va fi amenajată o zonă specială, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă sau pe scaune, alături de familie şi prieteni.

Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.

Pagina de Facebook www.facebook.com/CineParK.cinematografinaerliber și site-ul nostru oficial, www.creart.ro, pentru a fi la curent cu programul actualizat al filmelor pe care le puteți viziona în fiecare weekend, precum și cu eventualele modificări survenite pe parcursul evenimentului.

flyer cinepark 2

Digi Film este canalul de filme ce reuneste toate genurile de film: aventura, comedie, actiune, drama, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animatie, muzical etc. Totodata este cel mai accesibil canal de filme Pay – TV din Romania, regasindu-se in grilele serviciului de televiziune digitala prin cablu si prin satelit Digi TV a RCS & RDS.

Digi Play este un serviciu video la cerere (SVOD), disponibil prin platforma Digi Online, unde utilizatorii au acces la o biblioteca video variata de filme, seriale, emisiuni, documentare si telenovele, care este imbogatita in fiecare luna cu noi productii cinematografice. Acest serviciu le permite utilizatorilor sa isi aleaga continutul preferat dintr-o baza variata de filme, oriunde si oricand, pe teritoriul Romaniei.

Organizatori: Primăria Municipiului Bucureşti, creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti

Parteneri: ALPAB – Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București

Sponsor: Aqua Carpatica

Eveniment susținut de: Digi Film și Digi Play

Parteneri media: Digi 24, ProFM, TV City, Zile și Nopți, 24 Fun, PR Wave, IQool, Bigcitylife.ro, Orașul Meu, Feeder.ro, Înfestival, România Pozitivă, Dor de Ducă, Calendar Evenimente, Online Galler, Vinșieu, Mișcarea Oamenilor Visători.

Afis CineParK

Details

Start:
July 3, 2015 @ 7:30 pm
End:
August 9, 2015 @ 10:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Parcul Herastrau
Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1718321549.6483 s