Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CINEFEMINA – Vaci mai sunt fetele mele / These Daughters of Mine @ Grădina cu Filme

June 9, 2021 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor:
• care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.
Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
__
Miercuri, 9 iunie, de la ora 21:00, în cadrul primei ediții a Festivalului Cinefemina, vom proiecta filmul „Vaci mai sunt fetele mele”/”These daughters of mine” (Moje córki krowy), o producție Polonia, în regia lui Kinga Dębska, cu Marian Dziędziel, Gabriela Muskała, Agata Kulesza, Marcin Dorociński.
Cinefemina este un omagiu adus femeilor din industria cinematografică (regizoare, scenariste, producătoare) care au contribuit prin munca lor la transformarea industriei într-un loc care promovează egalitatea de gen.
Prima ediție a Festivalului Cinefemina este realizată cu participarea a 9 membri EUNIC (Ambasada Spaniei, Ambasada Suediei, Delegația Wallonie – Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundația Culturală Greacă, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Goethe, Institutul Polonez) și va aduce în prim plan 8 creații cinematografice. Grădina cu Filme – Cinema & More este partener al festivalului și va găzdui toate proiecțiile din cadrul acestei prime ediții.
Sinopsis:
„Marta, o actriţă de succes care nu îşi poate pune ordine în viaţă, își crește copilul singură. Spre deosebire de sora ei dominatoare (Kasia) este sensibilă şi expansivă. Lucrează ca învățătoare, iar căsnicia ei este departe de a fi ideală. Relația dintre cele două surori nu este deloc apropiată, însă îmbolnăvirea neaşteptată a mamei le va obliga să coopereze, mai ales că vor trebui să aibă grijă şi de tatăl lor uşor despotic.
„Kinga Dębska vorbește despre situații cunoscute probabil tuturor. Toată lumea s-a confruntat sau se confruntă cu pierderea unei persoane dragi. Filmul este foarte autentic în această privință; așteptarea tensionată pe holul spitalului, rugăciunea pentru sănătate, ritualurile șamanice, sfaturile vracilor și, în cele din urmă, discursul funerar – toate sunt situații din viața reală.” – Krzysztof Połaski, Telemagazyn
__
„Vaci mai sunt fetele mele”/”These daughters of mine” (Moje córki krowy)
Comedie, Dramă / 2015 / Polonia
Durată: 1h 28 min
Regizor: Kinga Dębska
Actori: Marian Dziędziel, Gabriela Muskała, Agata Kulesza, Marcin Dorociński
__
Accesul începând cu ora 20:00
*Intrare pe bază de bilet: https://eventbook.ro/…/bilete-cinefemina-vaci-mai-sunt…
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
June 9, 2021
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1713329934.487 s