Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CINEFEMINA – Singură la nunta mea / Alone at My Wedding @ Grădina cu Filme

July 2, 2021 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor:
• care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.
Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
__
Vineri, 2 iulie, de la ora 21:00, în cadrul primei ediții a Festivalului Cinefemina, vom proiecta filmul „Singură la nunta mea”/”Alone at my wedding” (Seule à mon mariage), producție Belgia (Wallonie-Bruxelles), în regia Martei Bergman, cu Alina Șerban, Tom Vermeir, Rebeca Anghel. Seara se va încheia cu un Q&A Session cu ALINA ȘERBAN, actriță premiată, printre altele, în septembrie 2020, cu Premiul German pentru Actorie pentru rolul interpretat în filmul ”Gipsy Queen”.
Cinefemina este un omagiu adus femeilor din industria cinematografică (regizoare, scenariste, producătoare) care au contribuit prin munca lor la transformarea industriei într-un loc care promovează egalitatea de gen.
Prima ediție a Festivalului Cinefemina este realizată cu participarea a 9 membri EUNIC (Ambasada Spaniei, Ambasada Suediei, Delegația Wallonie – Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundația Culturală Greacă, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Goethe, Institutul Polonez) și va aduce în prim plan 8 creații cinematografice. Grădina cu Filme – Cinema & More este partener al festivalului și va găzdui toate proiecțiile din cadrul acestei prime ediții.
Sinopsis:
„Singură la nunta mea / Seule a mon mariage este povestea Pamelei, o tânără din comunitatea romă, o femeie spontană și amuzantă. Trăiește cu copilul ei în vârstă de doi ani și cu bunica într-o casă dărăpănată, unde împart același pat. Ea visează la libertate și se îmbarcă spre necunoscut, renunțând la tradițiile care o sufocă. Speră să se căsătorească pentru a-și schimba destinul, precum și pe cel al fiicei ei. O poveste despre curajul și determinarea de a-ți depăși condiția.”
__
„Singură la nunta mea”/”Alone at my wedding” (Seule à mon mariage)
Dramă / 2018 / Belgium (Wallonie-Bruxelles)
Durată: 2h 1 min
Regizor: Marta Bergman
Actori: Alina Șerban, Tom Vermeir, Rebeca Anghel
__
Accesul începând cu ora 20:00
*Bilete disponibile la casa de bilete CREART și pe Eventbook.ro: https://eventbook.ro/…/bilete-cinefemina-singura-la…
**Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
July 2, 2021
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1721901508.265 s