Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CINEFEMINA – Ore de liniște / False Alarm @ Grădina cu Filme

June 16, 2021 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor:
• care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.
Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
__
Miercuri, 16 iunie, de la ora 21:00, în cadrul primei ediții a Festivalului Cinefemina, vom proiecta filmul „Ore de liniște”/”False Alarm” (Ores koinis isyhias), producție Grecia, în regia Katerinei Evanghelakou, cu Ivonni Maltezou, Errikos Litsis, Angeliki Papathemeli.
Cinefemina este un omagiu adus femeilor din industria cinematografică (regizoare, scenariste, producătoare) care au contribuit prin munca lor la transformarea industriei într-un loc care promovează egalitatea de gen.
Prima ediție a Festivalului Cinefemina este realizată cu participarea a 9 membri EUNIC (Ambasada Spaniei, Ambasada Suediei, Delegația Wallonie – Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundația Culturală Greacă, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Goethe, Institutul Polonez) și va aduce în prim plan 8 creații cinematografice. Grădina cu Filme – Cinema & More este partener al festivalului și va găzdui toate proiecțiile din cadrul acestei prime ediții.
Sinopsis:
„Vara, într-un cartier din Atena, alarma unei mașini tulbură liniștea vecinilor. Într-un bloc din acest cartier, cinci povești – aparent paralele – scot la suprafață griji de tot felul: infidelitate, furt, gelozie, flirt, compromisuri. Însă, așa cum se întâmplă la bloc, problemele unora devin și problemele celorlalți.”
__
„Ore de liniște”/”False Alarm” (Ores koinis isyhias)
Dramă, Romantic / 2006 / Grecia
Durată: 1h 26 min
Regizor: Katerina Evanghelakou
Actori: Ivonni Maltezou, Errikos Litsis, Angeliki Papathemeli
__
Accesul începând cu ora 20:00
*Intrare pe bază de bilet: https://eventbook.ro/…/bilete-cinefemina-ore-de-liniste…
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
June 16, 2021
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1718977270.5603 s