Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CINEFEMINA – Case de vacanță / The Garden @ Grădina cu Filme

June 30, 2021 @ 9:00 pm - 11:00 pm

Vă rugăm să țineți cont de faptul că, în conformitate cu normele în vigoare, accesul în Grădina cu Filme – Cinema & More este permis doar persoanelor:
• care prezintă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.
Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.
Regulamentul va fi actualizat de îndată ce se vor modifica măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
__
Miercuri, 30 iunie, de la ora 21:00, în cadrul primei ediții a Festivalului Cinefemina, vom proiecta filmul „Case de vacanță”/”The Garden” (Sommerhäuser), producție Germania, în regia lui Sonja Kröner, cu Laura Tonke, Mavie Hörbiger, Ursula Werner, Günther Maria Halmer, Thomas Loibl, Johannes Silberschneider, Inge Maux.
Cinefemina este un omagiu adus femeilor din industria cinematografică (regizoare, scenariste, producătoare) care au contribuit prin munca lor la transformarea industriei într-un loc care promovează egalitatea de gen.
Prima ediție a Festivalului Cinefemina este realizată cu participarea a 9 membri EUNIC (Ambasada Spaniei, Ambasada Suediei, Delegația Wallonie – Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundația Culturală Greacă, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Goethe, Institutul Polonez) și va aduce în prim plan 8 creații cinematografice. Grădina cu Filme – Cinema & More este partener al festivalului și va găzdui toate proiecțiile din cadrul acestei prime ediții.
Sinopsis:
„Vara anului 1976, cea mai călduroasă din întreg secolul, trei generații, o grădină situată la periferia orașului München. Ca în fiecare vară, întreaga familie se adună în grădina bunicii. Doar că bunica tocmai a murit, iar pomul ei preferat a fost trăsnit de fulger. Aparențele idilice ascund disputele succesorale în care se lasă implicați adulții, în timp ce copiii explorează proprietatea sălbăticită a vecinului misterios. În plus, peste toate plutește ca un nor întunecat vestea răpirii unei fete din zonă. În lumina strălucitoare de vară, abisul banal al vieții de familie își creează propria efervescență poetică.”
Sommerhäuser a fost distins, în 2018, cu Premiul bavarez pentru scenariu, iar FBW (Autoritatea germană de evaluare a filmelor) i-a acordat, în 2017, calificativul „deosebit de valoros“. Tot în 2017, la Festivalul de film de la München i-a fost decernat Premiul „Noul cinematograf german” atât pentru producție, cât și pentru regie.
__
„Case de vacanță”/”The Garden” (Sommerhäuser)
Dramă /2017 / Germania
Durată: 1h 37 min
Regizor: Sonja Kröner
Actori: Laura Tonke, Mavie Hörbiger, Ursula Werner, Günther Maria Halmer, Thomas Loibl, Johannes Silberschneider, Inge Maux
__
Accesul începând cu ora 20:00
*Bilete disponibile la casa de bilete CREART și pe Eventbook.ro: https://eventbook.ro/…/bilete-cinefemina-case-de…
**Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

Details

Date:
June 30, 2021
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1719010440.1358 s