Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BucurESTI un suflet de oras

January 27, 2018 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Osmoza dintre muzica si actorie reaşează modul de a gândi intr-o paradigmă care îşi asumă centralitatea pe ceea ce simti.  Acest lucru presupune o importantă revoluţie interioară, un salt calitativ, prin care muzicianul si actorul reformulează relaţia cu lumea obiectuală într-o nouă economie a sensurilor creând nu un spectacol, ci un „CEVA”, care reaşează, nu doar formele materiale de exprimare artistica  pe alte coordonate, ci mai ales formele de abordare a acestei noi paradigme: a ceea ce simtim dincolo de cotidianul orasului.

Este un proiect artistic original şi spectaculos nu doar ca performanţă pur tehnică, ci şi capabil să transmită emoţii puternice, imbinând diferitele nivele semnificante, de la obiectual-concret până la gândirea muzicală mai profundă şi trecând prin configuraţii de artă modernă.

MARIUS VERNESCU este considerat unul dintre cei mai straluciti muzicieni de jazz din Romania. Este castigator al prestigiosului Montreux Jazz Festival, Elvetia., fiind dealtfel singurul roman care a reusit aceasta performanta pe plan mondial.

Alexandru Pribeagu  -Actor, artist mim

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
January 27, 2018
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1716072402.3883 s