Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucharest International Dance Film Festival #9: Clusters – BEST OF FEST @ Grădina cu Filme

September 10, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

| 25 lei + taxe
🌙 Cele mai bune scurtmetraje de dans ale ediției, 70’

🗓 Duminică, 𝟭𝟬 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯, de la 🕘 ora 21:00, te invităm în 📍 Grădina cu Filme (Piața Alexandru Lahovari 7), la 🎥 𝗕𝘂𝗰𝗵𝗮𝗿𝗲𝘀𝘁 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗗𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗙𝗶𝗹𝗺 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 #𝟵: 𝗖𝗹𝘂𝘀𝘁𝗲𝗿𝘀, la 𝗕𝗘𝗦𝗧 𝗢𝗙 𝗙𝗘𝗦𝗧.

➡️ La finalul celor patru zile de festival, Bucharest International Dance Film Festival invită publicul să vadă sau să revadă cele mai bune scurtmetraje ale ediției. Cu o selecție inedită în peisajul Bucureștean, festivalul aduce în capitală povești puternice și emoționante din peste 40 de țări.

ℹ️ O platformă dedicată mișcării și dansului, în special modului în care acestea se reflectă în film și artă, BIDFF #9 prezintă producții care abordează subiecte interconectate cu ecologia, tehnologia, transformările corpului și conexiunile dintre trecut și viitor. Tema din acest an, Clustere, reflectă nevoia unui spațiu de dialog și schimb de experiențe între diversele comunități și încurajează coeziunea socială.

💜 Evenimentul va fi prezentat de directoarea artistică a festivalului, Simona Deaconescu, și le va avea ca invitate speciale pe membrele juriului BIDFF #9, coregrafele Heike Salzer (UK/DE), Ana Macara (PT) și Flor Firvida Martin (AG/MX).
💫 Te așteptăm la Grădina cu Filme – Cinema and More la un roller coaster de senzații, forme și ritmuri care închide cea de-a noua ediție a festivalului.

🟢 Accesul începând cu ora 20:00

🎟 Bilete pe https://eventbook.ro/film/bilete-bidff-best-of-fest și la Agenția de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7, deschisă Joi – Vineri 14:00 – 20:00, Sâmbătă – Duminică 17:00 – 20:00).
ℹ️ Mai multe informații: www.bidff.ro

Details

Date:
September 10, 2023
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
25 lei + taxe
Event Categories:
,

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Grădina cu Filme – Cinema & More
Piața Alexandru Lahovari, nr. 7, București, România
+ Google Map
Website:
www.gradinacufilme.ro
creart
Total time: 1716396480.068 s