Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bucharest GreenSounds FESTIVAL 2015

August 21, 2015 @ 10:00 am - August 23, 2015 @ 11:00 pm

| Free

Bucureștiul a sunat mai bine cu GreenSounds între 21-23 august!

40.000 de oameni prezenți la cea de-a doua ediție a festivalului

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, eveniment  organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție a bifat cea de-a doua ediție reunind în Parcul Herăstrău 40.000 de oameni pasionați de muzică bună, ritmuri antrenante pe toate gusturile și atracții variate.

GreenSounds, probabil unul dintre cele mai electrizante festivaluri de muzică din Capitală, la care intrarea a fost liberă, a reușit să scoată lumea din casă încă din prima zi, când, în pofida vremii, ne-au fost alături la concerte mii de oameni care au dansat, au cântat și s-au distrat în ploaie. Am avut parte de un weekend intens, plin de zâmbete, oameni frumoși, ritmuri alese și culoare. Trei zile în care am putut spune la unison„Bucureștiul meu sună mai bine cu GreenSounds!

Fun Lovin’ Criminals, Guano Apes,  Asian Dub Foundation, The Interrupters, De-Phazz, Nouvelle Vague,Narcotango, Subcarpați, Moonlight Breakfast, Coma, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec și mulți alții au fost responsabili cu distracția la #GreenSounds, fiind artiști internaționali și autohtoni de top mult așteptați de publicul român să concerteze pe scenele festivalului. Serile s-au transformat în spectacol de lumină, sunet și culoare, iar publicul prezent la eveniment  a rezonat cu toate genurile abordate: hip-hop fusion, hip-hop folcloric, ska-punk, rock alternativ, punk-rock, electro-pop, funk, reggae, etno-electro, indie-pop, jazz, soul, electric tango, bossa nova, retro-electro și neo funk.

Second Stage a fost elementul de noutate mult apreciat de bucureșteni, întrucât nu au existat timpi morți între concertele de la Main Stage, ci spectacole la fel de frumoase oferite de trupe de renume din România la cea de-a doua scenă. Mai mult decât atât, studioul ‪#‎TANANANA s-a mutat în Herăstrău la GreenSounds pe parcursul celor trei zile, iar Irina Petrovici şi Doru Oprişan au ţinut lumea la curent cu ce se întâmpla la BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL: interviuri cu cele mai tari trupe şi artiştii care au concertat la festival și multe alte informații despre eveniment. Alături ne-a fost și echipa Music Channel, care a luat pulsul festivalului. Mulțumim!

Pe lângă tinerii prezenți la festival, au venit în număr mare familii ce s-au putut bucura de un altfel de weekend în cadrul GreenSounds. De la Bazarul cu branduri românești inedite oamenii și-au achiziționat suveniruri neconvenționale, la Food Court au putut gusta real food de la restaurante cu specific internațional precum Kumar’s Agra Palace, Peking Duck, Norma lui Sissoko, Băcănia Veche, cafea de specialitate de la Bloom Specialty Coffee, iar în zona de terase aceștia s-au putut relaxa și savura băuturi delicioase la Colectiv, Bicicleta, Green Cafe și înghețată la Betty Ice.

Mulțumim voluntarilor  de la Even’thor, datorită cărora zona GreenSounds a fost în permanență curată, dar și tuturor celor prezenți la eveniment care ne-au oferit tot sprijinul lor, astfel încât și cea de a doua ediție a BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL s-a desfășurat într-un mod civilizat, la fel ca în marile capitale europene.

Fotografiile au fost uploadate în timp real pe pagina oficială de Facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival?fref=ts),  toți cei dornici să afle mai multe informații având posibilitatea să acceseze pagina, iar cei prezenți fiind invitați să își dea tag lor și prietenilor.

Bucureștiul meu sună mai bine cu GreenSounds și în 2016, stay tuned! Mulțumiri celor prezenți și tuturor partenerilor noștri!

Official movie Day 1 https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival/videos/vb.624858734276267/839603756135096/?type=2&theater

Official movie Day 2:

https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival/videos/vb.624858734276267/840079786087493/?type=2&theater

Official movie Day 3:

https://www.facebook.com/bucharestgreensoundsfestival/videos/vb.624858734276267/840544306041041/?type=2&theater

Organizatori: Primăria Municipiului București, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție

Concept și producție: NOA Event

Sponsori: Coca Cola, Strongbow, Betty Ice, Telus International

Official car: Automobile Bavaria Group

Partener: ALPAB

Parteneri media: Radio Tananana, Music Channel, Colectiv, Adevărul, Mixtopia, iNFOMUSIC, Urban.ro, iConcert, SUB 25, România Pozitivă, 24FUN, Feeder.ro, Orașul meu, Zile și Nopți, Dor de Ducă, Eragon Vibes, Bigcitylife.ro, Calendar Evenimente, Suburban Magazine, IQool, Gratuitor.

Details

Start:
August 21, 2015 @ 10:00 am
End:
August 23, 2015 @ 11:00 pm
Cost:
Free
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Parcul Herastrau
Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1719201399.6621 s