Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arsenic si dantela veche – ANULAT

March 12, 2019 @ 7:00 pm - 9:30 pm

Din motive independente de voința Teatrelli, suntem nevoiți să anulăm spectacolul „Arsenic și dantelă veche”, programat în data de 12 martie 2019. Acest lucru se datorează unor probleme medicale suferite de una dintre actrițele în rol principal. În locul acestui spectacol a fost programat în data de 18 martie 2019, tot de la ora 19.00, spectacolul „Milionul, nepoatele și milionara”. Menționăm că spectacolul se joacă în cadrul Campaniei UNITER „Artiști pentru artiști”, prin care se strâng fonduri pentru artiștii de orice vârstă, care au probleme medicale și o sănătate precară. Astfel, fiecare bilet cumparat înseamnă nu doar un semn de reverență pentru munca actorilor, ci și un ajutor concret acordat artiștilor aflați în dificultate.

 

Biletele achiziționate pentru spectacolul „Arsenic și dantelă veche” din data de 12 martie 2019 rămân valabile pentru spectacolul „Milionul, nepoatele și milionara” din data de 18 martie 2019. Cei care nu doresc sau nu pot participa la spectacolul nou programat pot solicita, prezentând biletul, restituirea banilor la Casa de bilete Teatrelli până în data de 17 martie 2019 (Piața Lahovari 7, program: luni – vineri de la ora 13.00 la 19.00 și sâmbătă – duminică de la ora 16.00 – 19.00).

Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!

 

In mod excepțional, biletele la această reprezentație a spectacolului „Arsenic și dantelă veche” nu sunt disponibile online, ci pot fi achiziționate DOAR la Casa de bilete Teatrelli (Piața Lahovari nr. 7) și numai în numerar, având în vedere faptul că spectacolul se joacă în cadrul Campaniei „Artiști pentru artiști”, inițiate de UNITER.

Evenimentul împlineşte anul acesta 18 ediţii de implicare activă în domeniul susţinerii financiare a artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Ca în fiecare an, sumele provenite din vânzarea de bilete vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală – baza financiară a sesiunilor de sprijin pentru artiştii aflaţi în dificultate.

De: Joseph Kesserling

Cu: Adela Mărculescu, Alexandrina Halic, Lucian Ghimiși, Cosmin Selesi/Ionut Denis Imbrescu, Alexandra Velniciuc/Claudia Ene, Vlad Ianuș, Marcelo Cobzariu, Ștefan Pavel, Cristian Boeriu, Ștefan Velniciuc, Dorin Enache, Claudian Șiman

Regia: Șerban Puiu

Scenografia: Roxana Dumitrache, Andrei Răduț

Muzica: Radu Mihalache

“ Arsenic si dantela veche” este o faimoasa comedie politista, scrisa in 1939 de Joseph Kesselring, jucata cu un imens succes pe Broadway, cu peste 1400 de reprezentatii. Este considerata a fi cea mai de succes piesa scrisa de autorul american, si “una din cele mai bune comedii de pe Broadway, atat de amuzanta incat a devenit de neuitat”, conform recenziilor vremii.

Plecand de la premise absolut fabuloase, prezentate cu multa candoare si infinita seninatate de catre personajele principale, doua batranele simpatice si inofensive, povestea creste printr-un suspans captivant si prin rasturnari de situatie inedite ce complica actiunea piesei pana la dementa, spre incantarea publicului, oferind astfel prilejul unor splendide recitaluri actoricesti.

Actiunea se petrece intr-o casa respectabila si linistita, din Brooklin, in care Mortimer, nepotul celor doua batranele simpatice, vine sa isi anunte logodna cu Elaine, o fata draguta, din vecini. Insa cu doua matusi excentrice, un frate usor tulburat si altul criminal, Mortimer incepe sa isi dea seama ca familia lui e chiar mai nebuna decat credea.

Durata spectacol: 2 ore si 30 de minute cu pauza

 

 

Details

Date:
March 12, 2019
Time:
7:00 pm - 9:30 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Creart
Piața Lahovari, nr. 7, Bucuresti, România
+ Google Map
creart
Total time: 1716401279.7182 s