Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

2014: O Odisee pământeană

October 28, 2015 @ 7:00 pm - 8:30 pm

2014: O Odisee Pamanteana
Sketch Comedy Theater Show

Te-ai gandit cum ar fi ca imaginatia sa devina realitate? Este visul oricui, dar mai ales al unui improvizator. Improvizatorii sunt cei care chiar aduc imaginatia in realitate.

O Odisee Pamanteana 2014 este primul produs de teatru din Romania nascut 100% din imaginatia actorilor. 6 actori din diferite trupe de improvizatie din Bucuresti au pus la cale o creatie colectiva care ramane batuta-n cuie, cand de obicei o scena de improvizatie nu se mai repeta niciodata. Regizorul Radu Dragomirescu a strans un grup de improvizatori profesionisti cu care a stat in sala de repetitii cu camera de filmat, au jucat peste x scene, iar cele mai bune au intrat la scenariu si au format un spectacol intreg de teatru. De aici si mecanica piesei care este de sketch comedy, un concept cu totul nou pentru publicul roman.

Deci povestea din sala de repetitii este la fel de importanta ca spectacolul in sine, in cazul de fata. Povestea e ca s-a ras. Cu lacrimi , timp de 2 luni.

Deci practic ai sansa, la fel cum o au si americanii, sa vezi o comedie contemporana care abordeaza societatea nu ca un proces indelungat de nemultumire asa cum esti obisnuit ci dintr-o perspectiva comica. Este un spectacol explicit pana la limita bunului simt si daca simti ca s-a depasit, atunci te regasesti in totalitate. Poate fi scandalos, amuzant, isteric, tandru, adevarat, intens, universal. Asta pentru ca se ating toate zonele de interes ale fiintei umane prin actorie clasica, pantomima, jocuri de lumini, human sound effects, muzica live si alte procedee care sa te tina in priza pana la sfarsit.

Cum e in trafic de fapt, cum o arde un sofer de ambulanta, cum te trezesti dimineata langa o necunoscuta, ce ti se intampla daca faci vocalize in baie, cum arata dependenta de entertainment, cum devii prostituata, ce ascund valorile nationale, cum e sa fumezi iarba pe scena sunt niste puncte atinse clar in O Odisee Pamanteana 2014.

O productie a Centrului Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu

Distributie
Radu Bucalae
Catalin Cosarca
Smaranda Gabudeanu
Mihai Nita
Andrei Negoita
Iulian Sfircea

Regie – Radu Dragomirescu
Scenografie – Maria Dore
Light Design – Aurel Palade
Asistent regie – Ioana Manescu

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
October 28, 2015
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1711724460.3185 s