Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Alina Manole – „Necântate”

March 20, 2016 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Alina Manole este o excepție în sine de la rețeta muzicală a artiștilor de-acum. Nu cântă despre Dragostea perfectă, se plimbă în voie prin viețile celor care o ascultă și vindecă pe cât poate urmele iubirilor reale sau închide în cutii amintiri cu amanți și relații interzise. Revenirea sa pe scenă, după ani petrecuți în „regimuri corporatiste” a însemnat, în urmă cu 10 ani, o redefinire de drum de viață. Poate și de aceea muzica ei este de esență tare, concentrată, adâncă. Prin cele 3 albume de până acum a definit un stil muzical cu amprentă puternică. Și, cel mai important, ce se aude în live nu diferă de ce se aude înregistrat. Cu un plus remarcabil de joacă, de contur, de personalitate, de farmec, pe care îl are fiecare apariție scenică.

Alina Manole nu cântă de una singură pentru ca a decis, demult, că muzica ei trebuie să ajungă la spectator așa cum o are în minte atunci când o scrie: cu detalii instrumentale, cu pasaje de trompetă sau de pian, cu stopuri și poze, cu construcții de stare. În aceste condiții, o parte dintre piesele pe care le scrie stau cuminți și așteaptă de ani de zile întâlnirea cu publicul.

Există însă excepții. Una pe an, începând de anul trecut, într-un loc de concert special – Teatrelli. Așa cum s-a întâmplat și la prima apariție singură după ani mulți de trupă, artista alege să prezinte acele piese Necântate sau rare ca audiție de public. Anul acesta, întâlnirea va avea loc pe 20 martie, în preambulul zilei sale de naștere.

Așadar, Alina Manole îi invită pe cei care doresc să participe la un concert simplu, de excepție în modul cel mai concret al cuvântului, să vină pe 20 martie în sala Teatrelli din București. Intimitatea unei astfel de apariții este prea rară – asta spun cei care au auzit-o, de mai aproape, cântând singură sau testând formule de cântece înainte de aparițiile oficiale.

Mă simt de parcă sunt o puștoaică ce face o poznă – scria artista anul trecut, la prima întâmplare de acest fel, la care a promis că o dată pe an se va răsfăța și altfel. Între Femeie și adolescentă, Alina Manole are povești magice de împărțit, de fiecare dată surprinzătoare…

Biletele pot fi achizitionate de aici:

bilete-button

Details

Date:
March 20, 2016
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Category:

Organizer

Creart
Phone:
021 318 3804
Email:
Website:
http://creart.ro

Venue

Sediul Creart
Str. Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti, Bucuresti-Ilfov România
+ Google Map
Phone:
021 318 3804
Website:
http:/creart.ro
creart
Total time: 1713426334.6344 s