Acasă » Stiri » În doar câteva ore începe HeyDay, în Parcul Izvor!

În doar câteva ore începe HeyDay, în Parcul Izvor!

creart vă invită în acest weekend la HeyDay, cel mai mare festival internațional de trupe tribute din România, care începe astăzi, 27 mai, ora 16:00, în Parcul Izvor din Capitală.

Prima zi a festivalului aduce pe cele trei scene, trupe și artiști tribute foarte diferiți ca stil muzical și playlist. Festivalul debutează cu scena Stars, unde Vizi Imre, simpaticul finalist de la Vocea României, premiat internațional pentru muzica de film, va susține un concert acustic, aducându-i tribute lui Bob Marley.

Publicul va putea asculta melodiile uneia dintre cele mai cunoscute și influente trupe de heavy metal, Black Sabbath, tributată de Prefix TM, care promite să redea energia şi mesajul legendarului grup britanic.

Rihanna Reloaded, cel mai renumit tribute Rihanna din UK, va interpreta hituri precum Diamonds, We found love, Umbrella, Disturbia, SOS, Don’t Stop the Music și Russian Roulette!

The Guns N’ Roses Experience din UK  promit un show desăvârșit, cu un solist care imită la perfecţie timbrul lui Axl şi cu singurul chitarist tribute susţinut de firma de amplificatoare Marshall, la fel ca Slash.

Tot în prima zi de festival, va concerta și formația The R.O.C.K. România, singura trupă din țară care aduce tribute AC/DC încă din anul 2012.

Recunoscută pentru timbrul ei vocal grav, excentrica Amy Winehouse este un icon britanic al anilor 2000. La ‪‎HeyDay, Amy este reprezentată de Lioness, o trupă tribute din UK, în frunte cu solista Emma Wright, ce oferă un show eclectic de jazz, soul şi pop.

Nu în ultimul rând, vor răsuna piesele trupei Led Zeppelin, ce au revoluţionat hard rock-ul și heavy metalul, introducând elemente de blues, soul, funk, muzică celtică, indiană, arabă. Led into Zeppelin este trupa din UK care vine să tributeze legendara formație.

Pe lângă muzica bună, participanţii la festival îşi pot face gratuit tatuaje cu artiştii favoriţi, pot viziona filme, se pot machia sau îşi pot aranja coafura în stilul idolului lor. Mai mult decât atât, există şi o zonă de gastronomie și de băuturi răcoritoare. De asemenea, copiii vor avea un loc de joacă special amenajat, unde vor putea desfăşura diferite workshop-uri interactive.

Intrarea se face de astăzi, 27 mai, începând cu ora 16:00, iar sâmbătă, 28 mai, și duminică, 29 mai, începând cu ora 12:00. Copiii în vârstă de până la 14 ani, însoțiți de părinți, au acces gratuit.

Biletele se găsesc pe eventim.ro, la casa de bilete creart (Piața Alexandru Lahovari nr. 7), iar în cele trei zile de festival pot fi cumpărate și de la cele două case special amenajate (Zona Metrou Izvor și zona Splaiul Independenței / Bd. B.P. Hașdeu).

În următoarele două zile de festival vor urca pe scenă trupe internaționale de tribute care cântă hituri legendare.

28 mai 2016: The Doors Tribute – Red Cat Bone (RO)
Elvis Tribute – Elvin Priestley (GB)
U2 Tribute – The One U2 (IT)
Whitesnake Tribute – Forevermore (RO)
James Brown Tribute – Buzz D’Angelo (GB)
Aerosmith Tribute – Aeroforceone (GB)

29 mai 2016:
Pink Floyd Tribute – Speak (RO)
Adele Tribute – J’Adele (GB)
Beatles Tribute – The Fab Beatles(GB)
Metallica Tribute – Masterpiece (RO)
Queen Tribute – The Vipers (IT)
Michael Jackson Tribute – MJ MAGIC (GB)

Pe scena Stars vor mai urca sâmbătă, 28 mai, 4 betze – Red Hot Chilli Peppers tribute, New Proscenium – Nightwish tribute, Jagers, Trupa 23, iar duminică, 29 mai, Victor Rojas – Gipsy Kings tribute, Four Dimensions – Ozzy Osbourne tribute, Theo and the Wristband – Frank Zappa tribute, When Violin Meets Guitar.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1713055148.5645 s