Acasă » Expoziții » Crăciunul Ilustrat la galeria creart

Crăciunul Ilustrat la galeria creart

În data de 2 decembrie 2013, cu sprijinul creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, Clubul Ilustratorilor începe expoziția ”Crăciunul Ilustrat”, ce va fi găzduită chiar la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7 și va dura până la data de 2 februarie 2014. Expoziția va consta atât în lucrările originale cât și în printurile a 11 artiști – Stela Lie, Adriana Oprița, Sebastian Oprița, Bianca Hațeganu, Emanuela Balint, Veronica Neacșu, Luminița Dumitrache, Margareta Udrescu, Oana Ispir, Mihaela Paraschivu, Alexandra Rădulescu. Alături de cei doi asistenți ai săi, Adriana Oprița și Sebastian Oprița, Stela Lie va avea rolul de curator.

afis Creart2

Ilustratorii sunt artiști vizuali care iubesc poveștile. Și ce altceva să faci când afară e frig, aglomerația nebună, gazul scump și viața scurtă? În povești e vară mereu sau iarnă frumoasă cu nămeți, e vacanță, ciocolata nu îngrașă și toți avem tot timpul șase ani. Dintre toate poveștile, povestea de Crăciun e cea mai frumoasă, mai curată, mai albă.

În expoziția de la sediul creart vă urează Crăciun fericit și ilustrat mai mulți copii  mari care s-au jucat de-a ilustratorii: Marga, Veronica, Mihaela, Oana,  Luminița, Emi, Alexandra, Bianca, Silvia, Doina, Alina, Adriana,  Raluca, Adrian și Sebastian, toți membri ai Clubului Ilustratorilor .

Vă așteptăm la vernisaj, prilej de taifas la o cană de ceai și turtă dulce, în data de 2 decembrie, de la ora 18:00, la sediul creart din Piața Al. Lahovari, nr. 7.

***

Clubul Ilustratorilor a luat ființă in 2005 și este un grup de artiști coagulat în jurul unei preocupări comune: pasiunea pentru lucrul cu imaginea, pentru construcția de narațiuni vizuale și pentru incursiunile în zonele de contact ale textului cu imaginea. Este momentan, alături de proaspăt înființată filiala România a SCWBI, singura organizație care oferă un cadru coerent și profesionist practicării ilustrației de carte ca artă.

http://clubulilustratorilor.blogspot.ro/

Stela Lie

După Revoluţie, Conf. Dr. Stela Lie a început să predea la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secția Grafică, şi continuă să o facă până în ziua de azi.
A expus în ţară şi străinătate, a organizat expoziţii de grup şi a înfiinţat asociaţia profesională Clubul Ilustratorilor în anul 2005.

Add your comment

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1718978680.0134 s