Acasă » Noutati » Condiții de acces – Bucharest Christmas Market 2021

Condiții de acces – Bucharest Christmas Market 2021

Dragi vizitatori,
Începând de astăzi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1242/08.12.2021, accesul la Târgul de Crăciun București este permis:
? persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
? persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
? persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;
? persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
❗ ????????? ???????̆???, ?????̆??? ??? ???????̆??? ?? ??????̦?? ?? ??????? ????-???-? ?? ??????????̆ ???? ??????????? ?????????????? ???????? ??? ??????? ???????? ??????? ?????-??, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19 pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei de COVID- 19, cu modificările și completările ulterioare.
?????????! Documentul care atestă încadrarea în una dintre cele patru situații menționate mai sus trebuie încărcat pe platforma https://certificat-covid.gov.ro, care va genera Certificatul Digital European COVID-19 cu ??? ??, care va fi prezentat la intrarea în spațiul de desfășurare a evenimentului (în format electronic sau tipărit).
? Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani, care face dovada încadrării în una dintre situațiile menționate mai sus.
❗ Purtarea măștii de protecție este obligatorie în cadrul Târgului de Crăciun București (excepție: copiii cu vârsta mai mică de 5 ani).
Capacitatea locației este în continuare limitată, motiv pentru care vă recomandăm să vizitați Târgul de Crăciun București pe tot parcursul zilei pentru a evita timpul de așteptare de la intrări și pentru a vă bucura în liniște de cumpărături și de momentele petrecute alături de cei dragi. ✨
Vă așteptăm cu drag în Piața Universității, până pe 26 decembrie, la Bucharest Christmas Market! ❤ ? ? ⭐ ?

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1680164114.4032 s