Acasă » Stiri » Concert „De Dragoste… de Dragobete”

Concert „De Dragoste… de Dragobete”

Primăria Municipiului București, prin creart, Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează în data de 24 februarie 2015, ora 20:00, în sala de spectacole Teatrelli (aflată în incinta sediului creart, din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7), evenimentul „De Dragoste… de Dragobete”, dedicat Sărbătorii de Dragobete.

Aflat la prima ediţie, evenimentul este conceput ca o manifestare muzicală îmbinată cu momente de teatru, ce își dorește să aducă în prim plan arta noastra populară și să îi ofere considerația ce i se cuvine.

Data de 24 februarie  marchează începutul primăverii, renașterea naturii, a dragostei. Conform tradiției, fetele şi băieţii se întâlnesc în această zi pentru ca iubirea lor să dureze tot anul. Dragobete este și un zeu al bunei dispoziții, de aceea creart vă lansează invitația de a fi prezenți la un eveniment inedit: “De Dragoste…de Dragobete”, un spectacol de muzică populară, cu unele, dintre cele mai frumoase cântece de dragoste ale folclorului românesc.

În cadrul acestui eveniment, alături de Orchestra Națională  „Valahia”, condusă de  Marius Zorilă, vor concerta unii dintre cei mai iubiți artiști români, Niculina Stoican, Petrică Mîțu Stoian, precum și copii și tineri interpreți de muzică populară.

Spectatorii se vor bucura de un regal artistic de excepţie, într-un spectacol plin de emoție, de sensibilitate, prezentat de artistul Silviu Biriș.

Ne dorim ca an de an, prin intermediul acestui eveniment, sa readucem valorile tradiţiei în conştiinţa publică şi bucuria în sufletul oamenilor.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1717036498.9798 s