Acasă » Stiri » Concert Dan Byron & Luiza Zan @ELECTRO Acoustic GARDEN

Concert Dan Byron & Luiza Zan @ELECTRO Acoustic GARDEN

Vineri 28 august, Dan Byron și Luiza Zan vă așteaptă la Grădina cu Filme – Cinema & More la un nou concert acustic, începând cu ora 20:30, în cadrul proiectului Electro Acoustic Garden.

Având la dispoziție doar vocile și chitarele, Luiza Zan și Dan Byron oferă în formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-și trage sevele din background-ul lor extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate își au locul lor în interpretarea celor doi, făcând din Live Acoustic Duo o experiență ce trebuie trăită măcar o dată.

Luiza Zan a început să cânte de la 3 ani, iar la 16 ani, când l-a ascultat prima oară pe Nat King Cole, s-a hotărât că vrea să cânte jazz. Publicul o cunoaște fie din formația Slang, alături de care a câștigat Premiul I la Cerbul de Aur în 2004, fie de pe urma numeroaselor proiecte de jazz alături de muzicieni de renume (Mircea Tiberian și Sorin Romanescu, printre alșii), fie de pe urma prestației tulburătoare din spectacolul „Napasta” al lui Radu Afrim.

Dan Byron a învățat să cânte la chitară de unul singur și a făcut de două ori câte jumătate de Academie de Muzică, dar s-a plictisit de fiecare dată – mai puțin de cursul de compoziție. Acum este compozitor, vocalist, flautist și chitarist în formatia de rock alternativ/progresiv byron, pe care a înființat-o în 2006. Până atunci a activat în alte câteva formule și formații, cele mai notabile fiind Agathodaimon, Kumm și Urma.

Biletele pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim și de la casa de bilete creart, din Piața Alexandru Lahovari, nr. 7.

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1717040372.8198 s