Acasă » Stiri » Concert Breeze @Grădina cu Filme | 22 iulie

Concert Breeze @Grădina cu Filme | 22 iulie

BREEZE – Brazil pra balancar/bossa nova/samba/baiao

♫ O briză aproape autentică din Brazilia, materializată prin 5 instrumentiști pasionați și o voce senzuală fac cumva și transpun audiența într-o visare, într-o relaxare mult dorită în aceste timpuri în care fiecare alergăm după iluzii. BREEZE ne propun să ne oprim puțin, să ascultăm și să trăim bucuria momentului, la Grădina cu Filme!
_____
♫ “Bossa nova este dragoste la prima vedere. Cel puțin asta am simțit acum 5 ani când sufletul meu s-a lipit definitiv de muzica lui Jobim. Alături de Florin Siia, basistul și totodată soțul meu drag, am început să fructificăm pasiunea noastră prin studiu, audiții și multă bucurie. Așa s-a născut BREEZE, fiind încă singurul proiect din România axat pe muzica braziliană. Am simțit de-a lungul timpului frumusețea, complexitatea, diversitatea stilurilor braziliene dar, mai ales, bucuria și starea pe care aceste frumoase armonii o redau sufletului. Alături de Alexandru Olteanu la pian, Ciprian Pop la chitara, Ovidiu Cristian la tobe și invitatul nostru drag, brazilianul Antonio Minhoca la percutii, dorim să vă împărtășim ceea ce iubim, invitându-vă la concertul “BREEZE- bossa nova atmosphere” de la “Grădina cu Filme” din 22 iulie.” Ioana Siia

♫ Antonio Minhoca vine din Brazilia, dintr-un orășel mic, Goiás Velho, un loc în care Muzica, Capoeira și Dansul își dau întâlnire. De aproape 5 ani, România îi este mamă adoptivă, iar el o răsplătește cu antrenamente de Capoeira și cu lecții de percuție, în care își pune toată dragostea și cunoștințele acumulate în cei 25 de ani de practică.

♫ Pregătiți-vă pentru un show plin de energie și elemente surpriză, alături de BREEZE, Antonio și Grupul Alemar Capoeira București.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/522475701274469/

Cine ne iubeșteCitește și

Subscribe to our newsletter

* = required field
creart
Total time: 1721614815.4294 s