Acasă » teatrelli - Theatre, music and more... » Producții Teatrelli » Comedii cu Gorobete, de Radu Gabriel

Comedii cu Gorobete, de Radu Gabriel

Scris și regizat de actorul Radu Gabriel:

Cu : Radu Gabriel, Marius Florea Vizante, Gigi Ifrim, Maria Radu, Leonid Dimov, Mihai Munteniță, Alina Suărășan și Anca Dinicu.

“Îndemnat de succesul de public pe care îl are spectacolul  „Filarmonica de Comedie” la Creart – Teatrelli am scris pentru aceeași echipă de actori excepționali un colaj alcătuit din cele mai bune momente cu „Familia Gorobete”.

Apărut întâi pe micul ecran, Ilie Gorobete, țăranul get-beget, hâtru, tradiționalist, este un personaj care a avut parte de mare popularitate dar, din păcate, televiziunea nu i-a oferit o viață prea lungă. Am hotarat sa-l aducem din nou în fața publicului, de data aceasta pe scenă, împreună cu lumea satului românesc, o lume plină de haz și candoare.

 O suită de povestioare de un haz irezistibil, în ambianța rafinată oferită de sala Teatrelli, iată ce vă propunem odată cu lansarea noii premiere „Comedii cu Gorobete”. Pariul nostru pentru acest spectacol este un hohot de râs pe minut. Noi, cei de pe scenă, ne vom strădui să-l câștigăm.”

 

Vă invităm  să vă bucurați de o nouă comedie la Teatrelli!

 

Abonare la NewsletterSunt de acord să primesc newsletter de la creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Quartet, de Ronald Harwood

Piesa „Quartet” este prima producție Teatrelli! Patru mari actori își unesc forțele într-un spectacol emoționant, un adevărat elogiu adus ARTISTULUI, a...

Slugă la doi stăpâni

adaptare după Carlo Goldoni Regia și adaptarea: Dan Tudor Cu: Marius Bodochi, Radu Gabriel, Crina Mureșan, Andrei Duban, Alexandra Velniciuc,...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1589170526.5272 s