Acasă » cinepark » CineParK

CineParK

 

Program CineParK 2017

 

Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează anual în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, evenimentul cultural CineParK.

Devenit unul dintre evenimentele emblematice organizate anual de creart, CineParK  conferă Parcului Herăstrău, în fiecare vară, dimensiunea unui cinematograf în aer liber unde bucureștenii se pot bucura de proiecțiile speciale ale unor filme de referință. Timp de trei luni, pe parcursul a 12 weekend-uri, toți cei care sunt în căutarea unei modalități de a-și petrece serile de vară într-o manieră relaxantă au la dispoziție un program ce include aproximativ 60 de filme.

Acestea aparțin tuturor genurilor cinematografice și îmbină tematici diverse, de la dragoste, la acțiune, comedie, science fiction, dramă, musical, aventură și până la fantasy, astfel încât fiecare spectator să se poată bucura de un weekend recreativ, în compania prietenilor. Nici cei mici nu sunt uitați, astfel în fiecare sâmbătă și duminică sunt difuzate filme pentru copii.

Conceptul evenimentului de ,,Cinema în aer liber” oferă publicului o experiență cinematografică inedită și recrează atmosfera grădinilor de vară, unde plăcerea vizionării se împletește cu bucuria de a petrece o seară în mijlocul naturii, departe de aglomerația orașului.

Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.

1 Comment to CineParK

 1. Cecilia Adamek's Gravatar Cecilia Adamek
  mai 3, 2016 at 10:36 pm | Permalink

  buna seara!
  cand incepe proiectul cinepark anul acesta?
  multumesc frumos!
  Cecilia Adamek

Adaugă comentariu

Abonare la Newsletter


Sunt de acord să primesc newsletterul creart

Cine ne iubeșteCitește și:

Tematici

13 – 15 Iunie: Weekend-ul filmului Sci-fi 20 – 22 Iunie: Weekend-ul filmului romantic 27 – 29 Iunie: Weekend-ul filmului...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Total time: 1571800209.9105 s